Vs:Piraattipropagandaa

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipropagandaa Vs:Piraattipropagandaa

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 24.10.2009 at 11.33
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

mrZombie kirjoitti:
Quote:Siihen kuitenkin yleensä tarvitaan enemmän kuin parin minuutin youtube-pätkä tai A4-kokoinen esite.

Juu, ymmärsin pointin jutussasi, mutta ajattelin samassa ketjussa tuoda mainitsemani seikat ilmi muidenkin luettavaksi. Yksikään asiantuntija ei remmiin liity youtube-videolla ja se on tiedostettu. Tästä on tullut OSQ:n kanssa nakeltua ajatuksia videoiden lomassa. Tähän tarvitsisi älyllistä materiaalia, joka saa miettimään ja ennen kaikkea antaa perustelut ajatukselle, jota olemme ajamassa.

Mikon viestiin liittyen, hallitus on tehnyt oikein hyvää työtä toiminnan pyörittämisessä! Kaikki tekevät hommaa osa-aikaisesti, joten puolueen koneisto on pyörinyt siihen nähden erinomaisesti. Hallituksen yhdestä varajäsenestä voisi tosin tehdä puuhavastaavan, jonka tehtävänä olisi koordinoida kenttätoimintaa. Ei siis rupea vetämään mitään, mutta voisi ideoida ja nakittaa, jotta saadaan uusia ihmisiä liikkeelle.

Jatkan propagandan (tai paremminkin promon) tuottamiseen liittyvistä työkaluista jossain muussa ketjussa, ettei mrZombien aloittama ajatus puuroudu täysin muuhun sorinaan. Hyvä otsikko sai vain liikkeelle :)