Vs:Piraattipropagandaa

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipropagandaa Vs:Piraattipropagandaa

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 10.11.2009 at 14.46
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Quote:Sisällöntuottamista on ollut aika vähän, myönnetään. Tämä johtunee pitkälti siitä, että kaiken materiaalin tuottaminen on jätetty yhden käden sormilla laskettavan joukon (lähinnä hallituksen jäseniä) kontolle vaikka sitä pystyisi tekemään aika pitkälti kuka tahansa.

Sisältöä löytyisi ja varmasti tekijöitäkin. Pullonkaulaksi muodostuu julkaisun osoite. Puolueen sivuilta pitäisi olla selkeät linkit aiheiden sivustoille, jos ne eivät ole omilla sivuilla. Satunnainen surffaaja jolle piraattiasiat ei ole tuttuja, ei saa valistusta ilman opastusta. Wikin käyttö ei aina ole osaamisesta kiinni, se vaan on tylsän insinöörimäinen, eikä nykymediaan tottunut surffailija viihdy sellaisessa ympäristössä. IRC toimii jos asioita käsitellään, mutta jos et ole oikealla hetkellä paikalla, sisältö menee ja katoaa. Muutenkin IRC:issä jutut rönsyilee aika kaukana piraattien poliittisten sisältöjen pohdinnoista.

Purje lehti voisi toimia nettilehtenä ja keskustelueditorina, poimien ajatuksia ja näkökantoja vaikka foorumilta ja lisätä siihen toimittajien esipuheita sekä kuvia ja linkkejä. Puolue saisi ”virallisen” mielipidejulkaisun. Päivitykset ovat oleellisia. Jos lehti ilmestyy harvoin, tuppaa sisältökin vanheta. Kirjoja voisi julkaista jatko-osina jolloin käännöstyö ei olisi liian raskasta. Valmiin materiaalin ilmestyminen sivuille saattaisi innostaa julkaisijoitakin. Liiton sivuilla päivittyy hyvää vauhtia uutta materiaalia joka on vapaasti linkitettävissä tai lainattavissa. Puolueen sivustojen ylläpitäjät päättävät millaisen kuvan PP:sta saa. Propaganda aineistoa on olemassa, miksi ei sitä käytetä?