Vs:Piraattipropagandaa

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipropagandaa Vs:Piraattipropagandaa

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 11.11.2009 at 13.20
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Ihmisille tulisi selvittää mitä hyvää tällainen aate oikein voi saada aikaan. Antipiraatit ratsastavat ”Artisin leivällä”, mutta meillähän on kasa esimerkkejä kuinka piratismi on tuollut artistille sitä leipää, ei ottanut pois.

Suomalaisilla on ainakin tuoreessa muistissa Pensseli-setä, joka ei olisi koskaan päässyt Suomeen esiintymään ilman jonkin suomalaisen lainvastaista apua. Tästä mediakohusta hyötyi myös MTV3 ja iltalehdet.

Entäs Åke Blomqvist, koko kansan lemmikki ja tanssiopettaja. Hän kertoi kesällä lähetetyssä Levengood Suomessa -ohjelmassa, että Youtubeen ilman hänen/kenenkään muunkaan lupaa lisätyt videot nousivat niin suosituksi, että brasilialainen julkaisija osti oikeudet myydä näitä tanssiopetusfilmejä Brasseissa. Åke olisi ilman lainrikkojaa jäänyt vaille näitä leipärahoja.

Löytyy varmasti paljon enemmän, mutta nämä tapaukset tulisi kerätä yhteen. Mikä olisi paras tapa jakaa sitten nämä faktoidit? Kenties Youtube-video, mutta rinnalle voisi hyvin kehittää flayereita/tietoiskulehtisiä.