Vs:Piraattipuolue tukisi perustuslakituomioistuimen

Etusivu Foorumit Arkisto Syyskokous 2010 Piraattipuolue tukisi perustuslakituomioistuimen Vs:Piraattipuolue tukisi perustuslakituomioistuimen

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 2.11.2010 at 16.56
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Olen jossain määrin samaa mieltä, tuosta Muutos 2011 tyylisestä ideasta, mutta sitten taktiikasta.

Täällä keskusteluissa ei olla vielä herätty siihen, eikä välttämättä politbyroossakaan, että kampanjointi on jo alkanut.

Kampanjoinnin aikana on syytä välttää uusia ideologisia tms. linjauksia, koska se on kuin ehdokkaiden niskaan kusemista. Ei politbyroo voi oikein sanoa kesken kampanjan, että kampanjan alussa annoimme ehdokkaille vapaat kädet jossain asiassa, mutta nyt muun tekemisen puutteessa löimme linjamme lukkoon ja osa ehdokkaista näköjään ehti jo vastustaa uutta linjaustamme – sori vaan?

Oletteko muuten koskaan olleet projektissa, jossa projektimanuaalia päivitetään lennosta projektin aikana? Minä olen ollut. En suosittele.

Eli ideologinen työskentely voi jatkua heti sen jälkeen kun äänet on laskettu, sillä heti sen jälkeen eniten ääniä saaneiden ehdokkaiden mielipiteiden painoarvo on noussut, darwinistisista syistä.

Piraattipuolue on mielestäni kummallisen virkamiesmäinen parikymppisten puolueeksi eli ideologiaa syntyy ihmeen helposti. Tai siis, minä en taaskaan ymmärrä, miten maailma toimii.

Minä olen katsonut vähän ihmetellen ympärilleni, että missä se kampanjaorganisaatio luuhaa. Siitä on sen verran havaintoa, että ainakin webbisite on saatu pystyyn. Ehdokkaat tarvitsevat keskinäisen tai hiukan ulkopuolisen tiimin kertomaan miltä heidän kampanjansa näyttää ulkopuolisen silmin. Ja myös ideoimaan konkreettista kampanjatyötä sekä vaihtamaan kokemuksia. Ruuhijärvi (Turuust) kirjoittelikin jo selkeydestä, ja minä lisäsin lyhyydestä.

Lisää ajoituksesta. Se piraattikirja olisi kai kannattanut julkaista lähempänä vaaleja. Ihmisten poliittinen muisti on 3 kuukautta. Muilta puolueiltahan on alkanut nyt sataa kirjoja.

Jos saa mediahuomioita ja sitä voi ajoittaa, niin kannattaa miettiä, mikä on sopiva ajankohta. Ei päällekkäisyyksiä ja ammattipoliitikot näyttävät ajoittavan laskelmoidut mediakaappauksensa viikonloppuihin.