Vs:Piraattipuolueen ehdokas presidentinvaaleihin

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipuolueen ehdokas presidentinvaaleihin Vs:Piraattipuolueen ehdokas presidentinvaaleihin

Julkaisija Vastaukset
tRM # Posted on 25.4.2011 at 14.45
Profiilikuva käyttäjästä tRM

Ilmoitan että olen kiinnostunut Piraattiehdokkaana toimimisesta presidenttivaaleissa, mikäli puoluehallitus kokee että minusta olisi hyötyä puolueen kannatukselle.

Ilman eduskuntapaikkaa ja puoluetukea ei voida käytännössä saada pressan paikkaa. Voidaan kuitenkin tuoda puolueen agendaa esille ja saada kannatusta nostettua huomattavasti. Kannattaa siis mun mielestä asettaa sellaista ehdokasta josta media tyykkää, ja kerää 5% kannatuksen vaikka 60% ei pidä siitä, kun se että 60% äänestäjistä pitää ehdokasta ”ei kauhean pahana” ja saa 1% kannatuksen.
Pidän myös erittäin tärkeänä että presidenttivaaliehdokas kannattaa vahvaa presidenttiyttä, galluppien mukaan suurin osa kansasta haluaa vahvaa presidenttiä.

Pidän itseni mediaseksikkäänä jolta media löytäsi paljon kirjoitettavaa (porno, moottoriurheilu, nakukymppi, TKK sisäänpäässeistä 10% parhaimman joukossa, puolueaktiivi, teknologia-alan yrittäjä, jne), samalla kohtalaisen hyvin esiintyvänä, monipuolisena ja älykkäänä. Pärjään liveväittelyissä todella hyvin. Pelleehdokkaaksi minua on hyvin vaikea leimata.
Osaan hyvin englantia ja ruotsia, olen asunut 5v yhdysvalloissa, 4v ruotsissa, 2.5v belgiassa.

Tiedot:
Oskar Elmgren
33v
Espoo
Uudenmaan Piraattien puheenjohtaja

Kotisivuni: http://oskarelmgren.fi
Vaalikantojani 2011 eduskuntavaaleissa: http://oskarelmgren.fi/fi/blog/kuulumisia-ja-suunnitelmia/222-vaalimanifestini