Vs:Piraattipuolueen jäsenet häädettiin uimarannalta

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Piraattipuolueen jäsenet häädettiin uimarannalta Vs:Piraattipuolueen jäsenet häädettiin uimarannalta

Julkaisija Vastaukset
JJ75 # Posted on 21.7.2010 at 0.40
Profiilikuva käyttäjästä JJ75

Kyllä… roskaaminen on sen vastuulla joka roskaa. Se maksaa sakot joka roskaa. Lapun vastaanottanut, maksaa omat rötöksensä roskaamisen suhteen. Se on henkilökohtainen päätös.

Toisekseen, ihme etteivät itse soittaneet rantavahdille poliisia. Muijahan koitti keksiä kokoajan syitä ettei hänen ”pätemättömyytensä pettäisi”. Päteminen on suomalaisten varsinkin naisten ongelma. Koitetaan olla oikeassa, vaikka siitä seuraisi mitä itselleen tai läheisilleen. Todenäköisesti vain rantavahti häiriintyi, kun ei saanut aikaan mitään muuta kuin muiden ihmisten naurunremakkaa. Poliisi ei tiennyt kuka tai keiden kuuluu valvoa lakia, perustuslaillisia oikeuksia. He sysäsivät vastuun jollekin ”uimahallin ylimmälle”, eivät tienneet sitäkään. Silloin oikea vastaus olisi.. Käykääpäs ottamassa selvää ensin, kun ette tiedä. Kyllä poliisn pitäs tietää mitä lakeja se valvoo, myös kansalaisilla on selonottovelvollisuus mikä ei näytä koskevan poliiseja koskaan. Keksiivät vain uuden asian minkä nojalla vois koittaa kieltää. Koskaanhan he eivät koita keksiä, miksi toiminta sais jatkua.

Tuossa tapauksessa poliisia olisi saanut kuvata ja ranta-aluetta, kun se on yleisen tiedoksisaamisen kannalta välttämätöntä. Ja muutenkin poliisia, viranomaisia ja varsinkin järjestyksenvalvojia saa kuvata.

http://www.youtube.com/watch?v=kdcgg-1VZPI
http://www.youtube.com/watch?v=QvVah1E2ozc