Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 13.12.2009 at 12.58
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Hössötyksen ja valheellisen propagandan aika on ohi.
Piraattipuolue takaa itselleen noin 200.000 ääntä vähintään jos ilmoitatte tukevanne julkisesti kannabiksen laillistamista Tsekkien mallin mukaan.

Kannabis ei ole mikään pieni asia. Itse henkilökohtaisesti en tunne ainuttakaan diapamia käyttävää ihmistä mutta kuulemma niitäkin 300-400 tuhatta ihmistä täällä rouhii joka päivä, laillisesti, ajelee autoillaan päät sekaisin onnesta ja hups suojatiellä taas joku silpoutui jauhelihana kardaaniakseliin.

Kannabis

– ei heikennä säännöllisesti käytettynä motoriikkaa tai ylipäätään mitään keskittymistä vaativaa

Koitin asiaa itse, sain 117 pistettä kannabista käyttäneenä keskellä yötä tieteenkuvalehden ÄO testauksesta joten luotan siihen faktaan, että se ei tyhmennä. Teen testin parin vuoden päästä uudestaan, todennäköisesti MENSA raja (130 siinä testissä) ylittyy jolloin voin käyttää sitä MENSA todistusta väsärinä kun teen paukkuja itse kasvattamastani kannabiksesta, naureskelen paskaisesti ja voin hyvin.

Olen myös ajanut keskittyneesti Saksan autobaanoilla lähes 300km/h nopeuksia ja THC veressä vahvasti mukana. Eikä se ole ollut mitään ”kaahaamista” vaan todellakin keskittynyttä ajamista radio OFF asennossa ja koko ajan pitää mielessä että tässä menee henki jos tekee yhdenkin virheen.

Että se siitä flegmaattisuudesta. Minulla on jonkinlainen ADHD tms oire päässä että olen hyvin levoton ihminen yleensä. Se on osittain geneettistä ja kasvatuksellista, suvussa on hulluja miehiä ollut ennenkin.