Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 30.12.2009 at 17.50
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Tällä forumilla on tullut selväksi se upea asia että PP jäsenet kannattavat kannabiksen laillistamista. Mielestäni Pasi Palmulehdolla on velvollisuus tämä asia ilmoittaa myös äänestäjille.
Kannabiksen kokonaisvaltainen laillistaminen Coffee Shoppeineen lisäisi Poliisin resursseja kovien huumeiden metsästykseen ja päärahoitus lähtisi välittömästi ”liivimiehiltä” pois, koska hashiksen maahantuonnillahan nämä tyypit tekevät joka vuosi miljoonien eurojen tuotot.

Porttiteorian ei ole totta, olen sen henkilökohtaisesti todistanut siirtymällä heroiiniin rinnastettavasta alkoholista kofeiiniin rinnastettavaan kannabikseen. Se onnistuu muiltakin jos se onnistuu minultakin, kyse on valistuksesta.

Coffee Shopit toisivat miljardeja euroja verotuloja turisteista. Toki aiheutuisi ns. Britti-ilmiö kun sikamaiset turistit ottaisivat viinaa ja sekoilisivat täällä. Mutta meidän tulisikin koventaa alkoholi-lainsäädäntöä ja löyhentää huumausaine lainsäädäntöä.

Tällä hetkellä tällaiset Matti & Mervi ilmiöt painetaan villaisella ja psyukopaattiset narkomaati saavat jatkaa vapaalla jalalla vain sen vuoksi että narkomaanin ainetta myy monopolilla ALKO ja krapulaan myy Diapamia ORION. Monopolilla, tottakai.

Älkää lässyttäkö ilmiselvästä asiasta. STAKES YK ja WHO ovat suositelleet jo vuosia kannabiksen laillistamista joten mikä siinä maksaa? Uskotteko tosiaan että globaalissa maailmassa Suomi säilyy jonain lintukotona ikuisesti, mitä se nyt ei ole ollut koskaan kuin vain propaganda YLE:n ja Eero Lehden taloustutkimus OY:n tuottamissa hallusinaatioissa.

Pakkoruotsi pois ja kannabis lailliseksi. Lopettakaa se jaarittelu, KOKEILKAA SITÄ EDES !