Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 30.12.2009 at 18.14
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Joo. Perustetaan jokaiselle pikkuiselle asialle omat puolueet niin kukaan ei pääse läpi.
Te olette nyt häviämässä tätä peliä, ettekä ymmärrä sitä. Sinä sanot että isolla äänimäärällä ei ole merkitystä tai se ei saa olla päätarkoitus? Sitten puhutte avoimuudesta sekä siitä että PP pitäisi päästä tietoturvaministeriksi? No ette tule todellakaan koskaan, korostan koskaan pääsemään, jos ette ota sitä nuppia ”sieltä” ulos ja haistele muitakin tuulia kuin jotain waretusta ja teostojuttua joista peruskansa ei välitä eikä ole mitenkään kiinnostunut.

Teidät savustetaan pihalle, ellette keksi muita asioita. No, tämä forum onneksi paljastaa kannabismyönteisen asenteen, harmi että adminit ja muut ovat täällä jotain jääräpäisiä finniteinejä joilla on joku teosto-uskonto.

Minä olen aina warettanut ja jatkan warettamista kuolemantuomion uhallakin, samoin kannabiksen käyttämisen suhteen. Mitä hemmetin järkeä on tuossa 1-aatteen puolueen jatkuvassa lässyttämisessä koska se tuhoaa kaikki mahdollisuudet teiltä onnistua näissä Teosto-Tavoitteissanne.

Vai väitätkö tosissasi, ettette muka saisi nuorisoa ja opiskelijoita uurnille jos ilmoitatte julkisesti vastustavanne Teoston lisäksi myös kannabiksen kieltolakia?

Jos tosiaan väität, että se vähentäisi kannattajien määrää niin voi voi kuinka väärässä sinä taas oletkaan.

http://www.youtube.com/watch?v=2M0HeIYQ4gw

Siinä Olavi Mäenpää puhuu asiaa siitä, että pienien puolueiden olisi hyvä tehdä ”tekninen liitto” keskenään jotta olisi mahdollisuuksia jyrätä SDP/Kokoomus/Keskusta ulos hallituksesta, mutta eihän teitä taida se oikeasti kiinnostaa?

Tämä tekninen liitto on PP:lle turha. Jos te otatte kannabiksen laillistamisen teemaksenne #2 tai ainakin vihjaatte erittäin myönteisen kannanoton siitä ”haluamme avointa kannabis-keskustelua eduskuntaan” niin tämä toisi ääniä teille järjettömän määrän.

Korostan, järjettömän määrän. Suomessa on 500.000 kannabiksen käyttäjää. Ei kiinnosta?