Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 30.12.2009 at 21.16
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

Jos haluaa eroon maahanmuuttajista ja ”pakkoruotsista” niin löytyy jo ennestään puolue, eli perussuomalaiset. Timo Soini uskoo Perussuomalaisten nopeaa nousua johtuvan siitä että ovat ainoa puolue joka yrittää pitää suomi itsenäisenä eikä halua antaa kansalta kaikki valta brysselin byrokrateille ja Soini on myös ollut ainoa puoluejohtaja joka on sanonut suoraan että ilmastonmuutos on potaskaa ja sanonut että uskoo PS menevän kohti suurvoittoa ensi vaaleissa jos muut puolueet eivät myönnä tätä tosiasiaa. Viimeistään Ilmastogate skandaali osoitti että ilmastonlämpemisessä ei ole yhtään totuuden jyvyyttä, kun tutkijoiden sähköpostiviestinnästä selivisi heidän tietävän ilmaston kylmenevän ja olivat paniikissa kun eivät tieneet miten tätä voisi peittää. Selivisi myös että he olivat paniikissa, koska rahoitusta ei enää tulisi jos raportit eivät näyttäisi ilmaston lämpenevän, mikä sitten olisi tekosyynä hilidioksidipäästöjen verottamiseen. Toki moni suomalainen ei vielä tiedä tästä skandaalista joten PP:n olisi syytä ottaa asian eteen. Eteenkin jos näitä hakkereitä jotka häkkeröivät YK:n ja IPCC:n tietojärjestelmään ja paljastivat tämän feikin triljonabusiness tullaan syyttämään tiedonmurrosta!

Piraattipulueen esityslistassa on yksityissuojan parantaminen mikä myös pitäisi kattaa kannabiksen käytön. Ei hallituksella ole mitään oikeuksia sekaantua siihen mitä teet vapaaajallasi. Jos ihminen tulee pilvessä töihin, niin pitäisi tietenkin seurata samat seuraukset kuin että tulisi humalassa töihin. Olisi kiva jos rikolliset rupeaisi polttailemaan kannabista alkoholin käytön sijaan,jäisi aika moni rikos tekemättä ;)