Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 30.12.2009 at 23.16
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

Rattijuoppomuksenkin raja on 0,5% promillea, en näe mitään vikaa jos työntekijä juo yhden viinilasillisen ruokaan, ei se vaikuta hänen työtekoon mitenkään. Koffeiini vaikuttaa elimistöön huomattavasti vähemmän joten sitä saa juoda huomattavasti ennemmän. Toki jos joku hullu juo pannullisen vahvaa kahvia eikä sen jälkeen osaa rauhoittua niin tietenkin hänetkin voi ongelmakäytöstään potkaista ulos. 10 kupin kahvijuonti ennen kisoja on jopa antanut positiivisen dopingnäytteen ;) Kokaaiini on tietenkin vahvempi huume kuin kannabis, mutta mielstäni mitkään huumet eivät saisi olla laittomia koska katsokaa nyt mihin alkohoolikielto johti.

Huume ja seksinostokielto johtaa vain siihen että rikolliset piirit keräävät kaiken voiton näistä miljaardibisneksistä. Jos laillistettaisiin ja vaikka valtio myisi näitä palveluja, niin valtio keräisi suuria verotuloja ja tietäisi ainakin etteivät käyttäjät saisi niistä mitään sairauksia. Yliannostuksen tavallisin syy on että käyttäjä on ostanut huononlaatuista huumeita. Katumyyjä voi esimerkiksi sanoa kokaiinipitoisuuden olevan 12%, ostaja uskoo sen, mutta se on tosiaankin vain 2%. Kun se taas ostaa toiselta myyjältä tai toisen erän samalta myyjältä niin kokaainipitoisuus on tosiaankin tuo 12%, mikä johtaa siihen että on ottanut 6 kertaa vahvemman annoksen kuin yleensä.