Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 31.12.2009 at 3.11
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

pirattimies kirjoitti:
Quote:Joo. Perustetaan jokaiselle pikkuiselle asialle omat puolueet niin kukaan ei pääse läpi.
Eri asioita on hyvä ajaa eri tavoin. Piraattipuolue on oikeastaan ensimmäinen hyvin selvästi tietylle asialle omistautunut puolue, joten nyt nähdään toimiiko tällainen strategia. Jos ei, niin sitten pitää kokeilla jotain muuta. Se on ainakin jo varmaa, ettei tietoyhteiskuntaa edistetä isoista puolueista käsin (muutenhan piraattipuoluetta ei olisi tarvinnut perustaa ollenkaan, kun vanhat puolueet olisivat hoitaneet asian).

Koko projekti on kuitenkin vasta alussa, ja sen takia on ihan turha tulla huutelemaan sen epäonnistumisesta, tai vaatia sen muuttamista ihan toisenlaiseksi.

Quote:Vai väitätkö tosissasi, ettette muka saisi nuorisoa ja opiskelijoita uurnille jos ilmoitatte julkisesti vastustavanne Teoston lisäksi myös kannabiksen kieltolakia?

Jos tosiaan väität, että se vähentäisi kannattajien määrää niin voi voi kuinka väärässä sinä taas oletkaan.
Vastikään tehdyn tutkimuksen perusteella vain 13% suomalaisista laillistaisi kannabiksen. Se ei tosiaankaan ole mikään kovin iso luku.

Quote:Siinä Olavi Mäenpää puhuu asiaa siitä, että pienien puolueiden olisi hyvä tehdä ”tekninen liitto” keskenään jotta olisi mahdollisuuksia jyrätä SDP/Kokoomus/Keskusta ulos hallituksesta, mutta eihän teitä taida se oikeasti kiinnostaa?
Piraattipuolueen tarkoitus on edistää positiivista tietoyhteiskuntakehitystä, immateriaalioikeusreformia ja kansalaisoikeuksia. Sen tarkoitus ei ole vaihtaa hallitusta. Hallituksen vaihtamisen yritykseen voi käyttää jotain olemassaolevaa yleispuoluetta, ihan turha lähteä muuttamaan kapealle sektorille erikoistunutta puoluetta siihen. Eihän siitä tule yhtään mitään.

Ja itse en ainakaan luottaisi tippaakaan Mäenpään kaltaisten henkilöiden vaalistrategia-analyyseihin.