Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 31.12.2009 at 7.44
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Quote:Koko projekti on kuitenkin vasta alussa, ja sen takia on ihan turha tulla huutelemaan sen epäonnistumisesta, tai vaatia sen muuttamista ihan toisenlaiseksi.

Vai että turhaa vai ? No valitettavasti minulla ei ole miljoonia rahaa tehdä tällaisia gallupeja mutta kyllä sinä olet nyt 100% väärässä valitettavasti jamppa. Ilmeisesti se äänien metsästys ei tosiaankaan teitä kiinnosta, vaan että siellä joku pienen pieni yksinäinen Palmulehto kaivaa persettään sitten neljän vuoden ajan eikä saa tehtyä mitään konkreettista koko laitoksessa? Jos nyt edes sisään pääsee jos asenteet ovat tuota luokkaa.

Quote:Vastikään tehdyn tutkimuksen perusteella vain 13% suomalaisista laillistaisi kannabiksen. Se ei tosiaankaan ole mikään kovin iso luku.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907249979730_uu.shtml

se 13% ei oikein täsmää näiden netissä tehtyjen Gallupien kanssa? Tuossa taas 75% olisi laillistamisen kannalla, eikö se luku ole vähän ristiriidassa? Helsingin sanomissa vastaava luku oli 90% kun kysyttiin pitäisikö kannabiksen lääkekäyttö laillistaa.

Nyt sinä sanot ”nettigallupit eivät kerro mitään kokonaiskuvasta” joka on sikäli totta, että maalla asuvien uskovaisten keskuudessa näin kyllä onkin. Mutta potentiaalisten, internetiä paljon käyttävien ihmisten keskuudessa se prosentti heiluu todellakin siellä 70-90% välimaastossa. Tämä on se ryhmä, joita te kosiskelette itsellenne, tämä on se ryhmä juuri se ryhmä josta minä puhun.

Nämä 90% tulevat äänestämään Piraattipuoluetta mikäli te avaatte silmänne ja olette reiluja asian suhteen.
Mutta jos se asenne on tuollainen TEOSTO TEOSTO niin te ette saa ääniä juuri yhtään.

se 13% on Taloustutkimus OY:n tekemä tutkimus. Saman firman tytäryhtiö on Lääkedata OY ja molemmat omistaa Eero Lehti, Kokoomus. EK:n rikkain mies n. 10 miljoonan omaisuudellaan.
tuo 13% on jotain niin uskomatonta potaskaa kuin olla ja voi, piste.

Minäkin voin tehdä 1000 ihmistä kattavan tutkimuksen jossa 100% kieltäisi kannabiksen. Menen kadulle ja etsin 1000 yli 70 vuotiasta mummoa ja aloitan kysymykseni suurinpiirtein näin:

Pitäisikö huumekuolemia lisätä?
Pitäisikö heroiinikuolemia lisätä?
Pitäisikö kannabis laillistaa ?

Näin sitä tehtiin taas kattava mielipidetutkimus virhemarginaalilla 3%

Ja jos kysyisin äänestettävää puoluetta näiltä samoilta kuselta haisevilta diapam mummeleilta niin ei niitä voisi vähempää kiinnostaa joku hemmetin piraattipuolue!

Te olette NUORISON puolue ja nuoriso todellakin laillistaisi kannabiksen. Johan on selkään puukottamista perkele jos te ette tätä ääntä kuuntele? Tällä forumillakin on tullut 100% selkeäksi että keskustelijat kannattavat kannabiksen laillistamista.

Mutta puolue ei sitä uskalla ääneen sanoa, koska te pelkäätte että suuret ikäpolvet ei teitä äänestäisi? Voi jamppa kuule, eivät he teitä äänestä muutenkaan! Vain ja ainostaan 20-40 vuotias väestö on teidän puolueestanne kiinnostunut. Suurin osa teineistä jättää äänestämättä sen vuoksi etteivät he jaksa. Mutta jos teidän agendaanne nyt sattuisi vähän edes jotain muitakin asiota mahtumaan niin se varmasti LISÄISI teidän äänisaalistanne!?

En minäkään kyllä teitä äänestä, jos aiotte möllöttää siellä 1-asian puolueena homeessa vuosikausia? Ei se ole mitään demokratiaa se on jotain järjettömyyttä ja jankata jostain yhdestä ja samasta asiasta vuodesta toiseen. Sillä tavalla te ette saa mitään muuta kuin komiat naurut niskaanne!

PP sai kyllä Ruotsissa sen 8% kannatuksen, mutta silloin oli nousukautta ilmassa vielä eikä globaalista lamasta tietoakaan tässä mittakaavassa jos ollenkaan. Voin 100% varmuudella teille kertoa että kansalaisia ei kiinnosta mikään teostomaksu siinä vaiheessa kun valtion velka on 120 miljardia euroa 2011 keväällä. Siinä piipitätte sitten joku teosto-raamattu kädessänne uurnilla ja jengi kyllä kyselee teiltä varmasti että miten saadaan alkoholiongelmia tästä maasta pienennettyä.

ottakaa ne päät jo pois sieltä teosto-propagandastanne koska teidän pitää saada enemmän ÄÄNIÄ!

Me:Zombie itkee blogissaan että Helsingin Sanomien väärien juttujen vuoksi teidän jutut jossain HS-Raadissa ei nyt oikein tullut oikein esille… Voi voi Mz.Zombie kuinka petytkään kun HS-Raati ja YLE tulee runnomaan teidät maanrakoon vasta-propagandallaan teosto-raamattu uskontonne kanssa.

Quote:Osmo Soininvaara: ”Keskustella asiasta pitäisi, mutta tuota ohjelmaa ei voi toteuttaa. Yhtä hyvin pitäisi vaatia, että valintamyymälöissä käyvällä on oikeus olla avaamatta pulleaa kassiaan kassalla.”
Juha Sihvola: ”Tekijänoikeuksien loukkaaminen ja taiteilijoilta varastaminen ei ole eettisesti ansiokasta.”
Antti Tuuri: ”Varastamisen vastustamista ei kai tarvitse erityisesti perustella.”
A.W. Yrjänä: ”Miksei saman tien varkaiden puolue?”
Jaakko Heinimäki: ”Piraattipuolue on, kuten nimikin ilmaisee, rosvojen asialla. Varastamisen kieltäminen epäilemättä rajoittaa rosvojen oikeuksia, mutta en oikein osaa pitää sitä epäkohtana.”

Voi voi ZOMBIE teille tulee käymään HUONOSTI niissä vaaleissa ellet nyt käsitä mistä on kysymys. Teille ei mitään mahdollisuuksia anneta, ja yksikään teini ei jaksa teitä äänestää jos te syvimmän laman ja työttömyyden aikana jaksatte yhä vaan lässyttää näistä saatanan tekijänoikeuksista.

Ottakaa kannabis avoimena mukaan hommaan vaan rohkeasti. Vai luuletko tosissasi että 13% vain suomalaisista kannattaa sitä? Jännä homma kun tuntuu että tässä forum keskustelussakin se prosentti taitaa hipoa jotain 70-90% luokkaa mitä nuo nuoremman ikäpolven netti-gallupitkin ennustavat.