Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 31.12.2009 at 8.05
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Quote:Piraattipuolue ei vastusta Teostoa. Ei julkisesti eikä salaa. Voisitko lukea puolueohjelman ja tutustua muuhun materiaaliin etukäteen, ettei joku medialukutaidoton vahingossa lue tuota ja saa väärää käsitystä Piraattipuolueesta?

En voi. Se kuva minulla on ja varmasti on 99% muillakin äänestäjistä.
Lisäksi se on ainoa oikea keino, koko Teosto pitää saada ajettua alas. Mitä niille kusipäille siellä pitää jotain palkkaa maksaa? Se silmälasipäinen natsi telkkarissa oli niin iljettävä äijä että se pitää saada potkittua pois kokonaan tältä planeetalta.

Liirum-Laarum puoluehan tästäkin kai tuli. Juu ette te kyllä mitään ääniä tule saamaan. Ei ihme ettei täällä ole forumillakaan jäseniä juuri yhtään kun ei täällä keskustella mistään järkevistä asioista mitään.

Katsos kun 2011 keväällä on valtionvelka 120 miljardia euroa. Eikä kenelläkään ole enää töitä. Siinä vaiheessa ei ihmisiä tällaiset asiat enää kiinnosta. Laumoittain ihmiset kulkee ja he äänestävät sitä puoluetta joka jollain valheillaan lupailee talouskasvua ja uusia työpaikkoja. Ei siinä vaiheessa mikään TEOSTO enää kiinnosta kuin hädintuskin jotain max 1% kansalaisista. Ette enempää saa.

Kannabis-Keskustelu avoimena (jota se toki nyt jo täällä forumilla on) äänimääränne varmasti nousee tolkuttomasti kun saatte kerrankin sellaisen vaalikampanjan että nuorisoa alkaa kiinnostamaan ihan oikeasti.

1-asia nyt vaan ei kertakaikkiaan riitä!

– teosto-mafia helvettiin
– kannabis lailliseksi
– pakkoruotsi pois

siinä on ääniharavaa nuorisolta sen verran että pamahtaa eri prosentteja jo ruutuun.
mutta eipä minua tässä elämässä ole ennenkään kukaan uskonut, aina saa sen 10 vuotta odotella että hitaat apinat seuraa perässä.

En aio tässä maassa niin pitkään todellakaan odotella, nyt jo raiskataan sananvapautta, ihmisiä paiskotaan putkaan nettikirjoitteluista ja kannabiksen perässä juostaan kuin se olisi mitäkin heroiinia.