Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 31.12.2009 at 8.20
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

RiktigPolitik kirjoitti:
Quote:
Huume ja seksinostokielto johtaa vain siihen että rikolliset piirit keräävät kaiken voiton näistä miljaardibisneksistä. Jos laillistettaisiin ja vaikka valtio myisi näitä palveluja, niin valtio keräisi suuria verotuloja ja tietäisi ainakin etteivät käyttäjät saisi niistä mitään sairauksia. Yliannostuksen tavallisin syy on että käyttäjä on ostanut huononlaatuista huumeita. Katumyyjä voi esimerkiksi sanoa kokaiinipitoisuuden olevan 12%, ostaja uskoo sen, mutta se on tosiaankin vain 2%. Kun se taas ostaa toiselta myyjältä tai toisen erän samalta myyjältä niin kokaainipitoisuus on tosiaankin tuo 12%, mikä johtaa siihen että on ottanut 6 kertaa vahvemman annoksen kuin yleensä.

Aivan oikein!

Mutta edelleen, ei voi verrata kannabista suoraan muihin huumeisiin juuri mitenkään koska
– siihen ei voi kuolla
– sen addiktiopotentiaali on pienimpiä kaikista
– se ei tuhoa fyysisesti elimistöä, poislukien syöpäsolukot joita se kyllä tuhoaa :cheer:
– sen päihtymys ei ole mikään ”päihtymys” ollenkaan niille jotka sitä päivittäin käyttävät

STAKES listallahan nikotiinin päihtymys on 2 kun kannabiksella se on 3. Heroiinilla 5, kun taas alkoholilla kaikista korkein eli 6. Enkä epäile näitä väitteitä yhtään.

http://neuvoa-antavat.stakes.fi/FI/kehittaminen/laatu/addiktiopotentiaali.htm

Päihde Addiktiopotentiaali Vieroitusoiteet Sieto Vahvistus Päihtymys
Nikotiini 6 4 5 3 2
Heroiini 5 5 6 5 5
Kokaiini 4 3 3 6 4
Alkoholi 3 6 4 4 6
Kofeiini 2 2 2 1 1
Kannabis 1 1 1 2 3

Huoh koitin tuota listaa saada modattua niin että numerot yms olisi oikeilla paikoillaan mutta se on näille hermoille täysi mahdottomuus. Miksi sen pitää olla tuollainen, ettei vaan Copy-Paste onnistu koskaan selkeällä tavalla. Ärsyttävää !