Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 31.12.2009 at 11.30
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

”Katsos kun 2011 keväällä on valtionvelka 120 miljardia euroa. Eikä kenelläkään ole enää töitä. Siinä vaiheessa ei ihmisiä tällaiset asiat enää kiinnosta”

Oikein, ja mitä piraattipuolue voisi silloin ehdottaa? Huumeiden laillistamista mikä toisi miljardeja valtion kassaan. Se kannabiskielto on täysin naurettavaa koska se on täysin harmiton huume ja kyllä ne jotka sitä haluaa polttaa löytää sitä jostain. Jos eivät löydä ja haluavat olla pilvessä, niin onhan sitä on olemassa ”laillisia vaihtoehtoja” tai lääkkeiden sekakäyttöä mikä tuo samankaltaisen tripin. Toki työpaikka huumetestaaminen on myös johtanut näihin apoteekki lääkkeiden sekäkäyttöön kannabiksen sijaan ja voitte olla aivan varmoja että se on on taatusti 100 kertaa epätervellisempää kuin kannabiksen käyttö. Lsd:n kielto on myös tyhmää koska jos joku haluaa näkeä hallusinatioita niin kyllä niitä sieniä (punaiset kärpässienet ym) metsästä löytyy mitkä saa sut näkemään kaikenlaisia näkyjä ja voivat vielä sen lisäksi olla hengenvarallisia kun taas lsd:lla ei ole sivuvaikutuksia ja sitä käytettiin aktiivisesti jopa lääkkeenä kunnes se kiellettiin!