Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 31.12.2009 at 20.58
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

En, vaan kyse onkin siitä millaisen kuvan keskiverto-idiootti (kuten minä) tästä asiasta saa.
Enivei, tutkailen itse henk koht pian tuota TEOSTO juttua muilta sivuilta kuin PP:n sivuilta, teen jonkun mielipiteeni asiasta joka perustuu yleisiin ”faktoihin” ts. propagandaan. Sen vain tiedän, että TEOSTO:n kautta ei kukaan (paitsi Tähkä yms media-huorat) saa paljoakaan rahaa. Tai enhän minä sitä tiedä, mutta hyvin syvällä selkäpiissä on tällainen gut feeling juunou.

Ja juurikin se ensivaikutelma on tärkeää kun mainostatte itseänne.
Pistäkää siihen piraattilippuun johonin flyeriin peace ja leaf logot niin johan on hieno mainos :)

Nyt kyllä täräytän bongillisen kukkaa uudenvuoden kunniaksi.

….

jees eli Teosto rohmuaa 6.000.000 euroa itselleen vuodessa. Skeidaa, antakaa mulle 1.000.000e vuodessa niin mä hoidan sen homman. Eiköhän joku mun kaveri koodaa sitä varten automaattiset softat mä voin muuttaa californiaan ja 1.500.000 USD vuodessa mulle se on ihan jees.

Merkitkää pöytäkirjaan että kun PP on hallituksessa niin pirattimies hoitaa 1 miljoonalla eurolla tästälähtien Teoston pyörittämisen niin siinäkin saa taas 5 miljoonaa euroa pistää vaikka Lauri Tähkälle suoraan. Kyllä se siihen suostuu, mokoma ahne ämmä.