Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 1.1.2010 at 10.29
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

pirattimies kirjoitti:
Quote:[quote]Koko projekti on kuitenkin vasta alussa, ja sen takia on ihan turha tulla huutelemaan sen epäonnistumisesta, tai vaatia sen muuttamista ihan toisenlaiseksi.
Vai että turhaa vai ? No valitettavasti minulla ei ole miljoonia rahaa tehdä tällaisia gallupeja mutta kyllä sinä olet nyt 100% väärässä valitettavasti jamppa. Ilmeisesti se äänien metsästys ei tosiaankaan teitä kiinnosta, vaan että siellä joku pienen pieni yksinäinen Palmulehto kaivaa persettään sitten neljän vuoden ajan eikä saa tehtyä mitään konkreettista koko laitoksessa? Jos nyt edes sisään pääsee jos asenteet ovat tuota luokkaa.[/quote]
Jeps, minua ei ainakaan kiinnosta ensisijaisesti vaaleissa saadut äänet. Ei niillä vielä yksinään tee yhtään mitään. Olennaista on katsoa kokonaisuutta ja punnita kaikkia erilaisia vaikutuskeinoja yhdessä ja koittaa poimia niistä tehokkaimmat. Piraattipuolue on olemassa sen takia, että se pyrkii saamaan aikaan muutosta. Vanhat puolueet ovat olemassa itsensä takia, eli ne vain pyrkivät olemaan olemassa ja keräämään ääniä – jos sellainen kiinnostaa sinua, niin suosittelen liittymään johonkin kolmesta suuresta.

Voi hyvinkin olla, että Piraattipuolue tulee menestymään – eli samaan aikaan yhteiskunnallista muutosta – vaikkei saisi yhtään edustajaa ikinä läpi missään vaaleissa. Muutos on olennaisin tavoite, ei äänimäärä.

Mitä tulee sitten erilaisten päihteiden ja lääkkeiden laillisuusstatukseen, niin itsehän luonnollisesti kannatan kaiken laillistamista. Mutta en vain kykene näkemään mitään mahdollisuutta ajaa asiaa eteenpäin minkään puolueen kautta. Poliittinen eliitti on jo muodostanut hyvin vahvasti oman kantansa niihin, ja se on erittäin kielteinen. Ei sellaista vastaan ole mitään mahdollisuutta lähteä toimimaan politiikan kautta. Se on yksinkertaisesti täyttä ajanhukkaa. Jos haluat laillistaa kannabiksen, joudut keksimään jonkun muun tavan.