Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 1.1.2010 at 23.13
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

whiic kirjoitti:
Mielestäni suurin kuoppa siihen, että tunnustetaan prostituutio lailliseksi ammatiksi (myös paritusbisnes eli organisoitu prostituutio bordelleineen) on siinä, että jos se olisi ammatti siinä missä muutkin, voisi työtön ihminen saada käskyn työvoimatoimistosta ryhtyä työttömyyspaivärahan menettämisen uhalla huoraksi. Ulkomailla vastaavanlaista on tapahtunut, joskaan ei vissiin vielä huorautumiskäskyllä mutta painostamalla ihmisiä bordelleihin tarjoilemaan. Siitä yksi askel, tarjotaan yläosattomissa, sitten stripataan, sitten huorataan. Jos kaikki on laillista, mikä estää työkkäriä käskemästä tekemään sitä? Itseasiassa Pasilassa taisi muuten olla siitä vitsailua, mutta ei se ole vitsin asia oikeasti.
[/quote]

Muun muuassa Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa prostituutio on täysin laillinen ammatti, mutta oletko kuullut että naisia olisi muka paketettu huoraksi työttömyyspäivärahan menettämisen uhalla? Jos sitä pelkäät niin onhan se helppoa laittaa pieni pykälä lakiin missä kieletään Kelaa tarjoamasta huoran ammattia työttömille. Kun prostitutio on laitonta, niin parittajat pyörittävät businesstä ja jotkut ovat jopa niin häjyjä että jopa sieppaa lapsia ja naisia kadulta ja tekee niistä seksiorjia. Jos parittajilla on keskimäärin 10 orjaa jotka pakotetaan ’työskentelemään’ 10 tunnin työpäivää ja ne tienaa 100€/tunnissa, niin se tekee jo 10.000€ päivässä => 300.000€ kuukaudessa => 3,6 miljoona vuodessa! Miettikää nyt verotuloja mitä tuommoisesta busineksestä tulisi jos sitä pyöritettäisiin ihan laillisesti. Jos olisi laillinen business niin voitte olla varmoja että seksityöntekijät olisivat siellä omasta tahdostaan ja ne saa pitää tienaamansa rahat ja heidän terveydestä pidettäisiin hyvää huoltaa. Laillistamisella saataisiin myös pysäytettyä laittoman seksikaupan melkein yössä koska kuka sitten enää menisi johonkin hämärään laittomaan bordelliin missä sut nopeasti kiristetään, ryöstetään, annetaan selkäsauna ja joiden naiset voivat olla siellä vastoin tahtoaan ja niillä voi olla mitä tahansa sairauksia ja vielä sua uhkaa muhkeat sakot jos jäisit kiinni?