Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 1.1.2010 at 23.49
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Niinhän se voi olla, että pieni määrä pakkohuoria ei paina yhtä paljon kupissa kuin laiton prostituutiobisnes vastakkaisessa. Varmaan laillistettu prostituutio poistaisi monia ongelmia liittyvään järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Asian laillistamisen myötä tuskin samat vanhat väkivallalla hallitsevat parittajat edes haluaisikaan pysyä markkinoilla, kun se ei enää olisi helppoa rahaa tukuttain.

Lähinnä vaan koen ironisena sen, että tahot, jotka haluavat prostituutiota usein laillistaa eivät aja sitä järjestäytyneen rikollisuuden kannalta niinkään vaan huoran kannalta – että se on ammatti siinä missä mikä hyvänsä muukin, ettei sitä tarvi hävetä, jne., jne.

Mutta juuri nuo argumentit, että huoraaminen ei ole yhtään kummempi ammatti TÄYTYISI johtaa siihen, että työkkäristä jaetaan huoran pestejä. Jaetaan siellä kaikkia muitakin laillisia työpaikkoja työnhakijoiksi ilmoittautuneille. Ellei huoraamiselle aseteta vaadittavaa koulutusta, kuka hyvänsä jolle ei parempaa työtä löydy (erityisesti, jos on kouluttamaton) täytyisi pesti vastaan ottaa. Eikö? Vai pitäisikö hyväksyä, että huorat ovat huoria, heitä saa huoritella ja heitä ei tarvitse ihmisiksi edes mieltää vaikka se laillista onkin (parittaminenhan vain on nykyäänkin kiellettyä)? Tällöin ei voisi työkkärikään huoranpestiä pakottaa.

”Muun muuassa Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa prostituutio on täysin laillinen ammatti, mutta oletko kuullut että naisia olisi muka paketettu huoraksi työttömyyspäivärahan menettämisen uhalla?”

Käsittääkseni strippibaarien tarjoilijoiksi on pakotettu. Olikohan juurikin Saksassa…

Tarjoilisitko sinä (sukupuolestasi riippuen) strippi- tai homobaarissa yläosattomissa? Yläosattomuudestahan tuskin voisit kieltäytyä, jos paljas iho kuuluu uniformuun. Työpaikalla työpaikan tavalla, jne. Pakottaminen ”sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaan” työhön täytyisi asettaa työmarkkinoita koskevaan lakiin erillisenä poikkeuksena, koska luottamus siihen, että eihän ulkomaillakaan ole ollut ongelmia kuulostaa aivan samalta kuin se, että ulkomailla kerrotaan suomalaisen lapsipornosensuurin toimineen varsin esimerkillisesti. Oletko siis aivan varma, että ulkomailla ei ole ihmisiä ohjattu työkkäreistä tiloihin, joissa ihmislihaa myydään? Vaikka sitten pelkästään tarjoilijaksi (tietäen, että siellä tarjoilijan tulee taatusti ahdistelluksi toistuvasti).