Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 8.1.2010 at 18.48
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

whiic kirjoitti:
Quote:JoonasD6: ”En olisi noin pessimistinen muutoksen suhteen, mutta PP ei kyllä tule olemaan se, joka kannabiksen läpi ajaa. Tietty joku sen edustaja voi asiaa lähteä ajamaan.”

Samaa mieltä Joonaksen kanssa siitä, että Mr.Zombie on vähän turhan pessimistinen. Itseasiassa vaikka kannabiksen laillistamista ei ole ajamassa mitään yhden asian puoluetta, huumelainsäädäntö on löystymässä kieltolain mahdottomuuden takia monessa valtiossa, ikään kuin järjen ääni alkaisi pikkuhiljaa vaikuttaa kun seinille maalatut demonit haalistuvat ja rapistuvat aikojen saatossa.
Tämä onkin se suunta, josta muutosta on haettava. Nimenomaan puoluevaikuttaminen on turhaa (esimerkit muualta maailmasta kertovat hyvin, että huumemyönteiset puolueet eivät menesty), kun taas kieltolain rappeuttaminen on huomattavasti tehokkaampi keino. Kansalaisaktivismi on tässäkin avain – kannabiksen kotikasvattaminen on parempi vaihtoehto kuin äänestäjille saarnaaminen.

PS. Jos kiinnostaa keskustella prostituutiosta, tehkää siitä oma ketju, älkääkä sekoittako aihetta tänne.