Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
HarriKivisto # Posted on 9.1.2010 at 10.01
Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

Olen tässä pitkälti samaa mieltä mrZombien kanssa. Tosin laillistamiseen saatetaan päästä myös vähitellen: ensin tuomalla rajoitetusti lääkekäyttöön, laajentamalla lääkekäyttöä jne. Karu totuus on joka tapauksessa se että ’legalize it’ ei saa poliittista kannatusta.

Liberaaleilla on kanta huumepolitiikkaan, mutta hekään eivät aja selkeää laillistamista vaan lähinnä lähtevät siitä että yksilöitä ei saa huumeidenkäytöstä rangaista vaan tulisi ohjata hoitoon (tämä kohta ei ollut minusta erityisen yksiselitteinen, mistä suuri miinus liberaaleille).

Olisi kuitenkin hyvä että löytyisi poliittisia vaikuttajia jotka uskaltavat puhua asiasta. Sitä on vain kovin vaikea tehdä leimautumatta ja leimaamatta koko puoluetta samalla, riippuen toki asemasta ja poliittisesta tehtävästä. Itse voisin hyvin ajatella puhuvani tämän asian puolesta mikäli tilanne joskus aukeaa. Uskonnollisena absolutistina ja perheenisänä saattaisin ehkä juuri ja juuri olla leimautumatta pilvenpolttajahipiksi – takeita ei toki ole. :/