Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 15.1.2010 at 11.07
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Puutarhakaupan+asiakkaiden+kotoa+l%C3%B6ytyi+huomattavasti+marihuanaa/1135252139921

Quote:Huumetutkinnan kohteena olevaan myymälään murtauduttiin joulukuussa. Vastapäisen talon asukas heräsi murtoääniin ja näki kahden murtomiehen pakenevan paikalta juosten.

Poliisi epäilee kasvien kasvatusvälineitä myyvän yrityksen edustajia huumausainerikoksen edistämisestä. Poliisin mukaan kannabiksen kotikasvattajat ovat ostaneet liikkeestä tarvikkeita huumeviljelyyn.

Yritys määrittelee nettisivuilla olevansa puutarhamyymälä, joka on erikoistunut vesiviljelyyn. Yrityksellä on myymälät Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Poliisi on ottanut yrityksen keskeiset henkilöt kiinni ja tehnyt runsaasti kotietsintöjä. Poliisi on tutkinut myös myymälöiden asiakkaiden asuntoja.

”Olemme löytäneet kotietsinnöissä huomattavan määrän marihuanaa”, kertoo rikoskomisario Jari Luoto Tampereen poliisista.

Suomessa ei ole oikeuskäytäntöä siitä, voiko kasvien kasvatusvälineiden kauppaamista pitää huumausainerikoksen edistämisenä.

”Tämä esitutkinta on tietynlainen ennakkotapaus. Asiaa tullaan varmasti punnitsemaan eri oikeusasteissa”, Luoto uskoo.

Luoto ei paljasta, miksi rikostutkinta kohdistuu juuri tähän yhteen yritykseen. Suomessa on muitakin kauppoja, jotka myyvät kannabiksen yleisimpiä käyttö- ja kasvatusvälineitä.

”Tutkinta on vielä alkuvaiheessa”, Luoto perustelee niukkaa tiedotuslinjaa.

Pian kun ostat tyhjiä Blu-Ray levyjä, voi Teosto-Gramex-Karhuryhmä tulla sinunkin ovesi taakse. Tai itseasiassa tulevat oven läpi, ellet avaa sitä välittömästi.

Tämä on sairas maa. Voisin sanoa jopa että äärimmäisen kuvottava, paska ja oksettava natsihenkinen poliisivaltio.