Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 15.1.2010 at 15.18
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

JoonasD6 kirjoitti:
Quote:Ymmärrän kyllä tuon poliisitutkintahuolen, mutta voisitko, pirattimies, olla levittämättä Teosto/Gramex-etujärjestökammoasi muille? Tuollaisesta liioittelusta seuraa väärinkäsityksiä JA niiden myötä vaikeuksia piraattiliikkelle.

En voi.

Kammoan noita järjestöjä ihan jo muusikon näkökantilta katsottuna enkä koskaan tule hyväksymään mitään tuollaisia järjestöjä joiden tehtävä on vain kasvattaa levy-yhtiöiden vaurautta. Vanhentuneita laitoksia ja nimikkeitä ja titteleitä.

Potkut koko organisaatiolle ja muusikot voivatkin itse ehkä perustaa uudestaan uuden ”teoston” tai vastaavan, koska tämä homma on lähtenyt jo ajat sitten käsistä eivätkä todellaan edusta mitään muusikoiden etuja, vaan levy-yhtiöiden etuja. Koko systeemi on täysin läpimätä ja kohtuuton, ei minulla ole juurikaan mistään Suomen asioista enää mitään hyvää sanottavaa.

Esim. Pasi Viheraholla on Pasiradionsa kanssa ongelmia koska pitää maksaa jotain väsyneitä maksuja Teostolle, tuhoten samalla hänen yrittäjyytensä ennenkuin se on edes alkanutkaan.

Tänään tuleekin taas pasiradion lähetys kun pasi on saanut jostain Sisu-Viinaa tarpeeksi. Harmi ettei tule enää kannabis-lähetyksiä. Ehkäpä joskus vielä.

http://www.pasiradio.com/listen.html

http://www.youtube.com/user/pasiviheraho