Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs:Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 10.12.2009 at 2.00
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Eli keskityt tässäkin asiassa passiivisen tupak… pössyttelyn aiheuttamiin haittoihin siinä määrin, että se olisi kiellettävä myös ulkoilmassa, jossa savu sentään ei koskaan läheskään saavuta sitä konsentraatiota, josta ravintoloissa sai kärsiä jopa tupakoimattomienkin puolella vielä pari vuotta takaperin. Mitä haittaa olisi polttaa metsässä, mökillä, omakotitalossa, tai kerrostalossa liesituulettimen alla joka imee ilman talon katolle?

Jos kannabiksen pössyttely olisi sallittua vain ”kahvi-taloissa” niin eiköhän nykyisen (ah niin nerokkaan) tupakointia koskevan läinsäädännön yleistettäisi sinnekin, että kannabis pitää polttaa tupakkakaapissa, jonne ei anniskella ja jonne ei saa viedä juomia mukanaan. Ei tietenkään haittaa, jos se olisi oma huoneensa sohvilla ja sisustuksella…

Passiivinen tupakointi ei voi olla kovin vaarallista niissä konsentraatioissa joissa savukkeen savua esiintyy ulkoilmassa. Toista se oli ilmastoinniltaan puutteellisissa räkälöissä taannoin, kun ei eteensä nähnyt ja siitä huolimatta keuhkosyöpää sairastivat lähinnä tupakoitsijat itse.