Vs:Piraattipuolueen viestintä

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipuolueen viestintä Vs:Piraattipuolueen viestintä

Julkaisija Vastaukset
ahasse # Posted on 19.4.2011 at 17.16
Profiilikuva käyttäjästä ahasse

Olen joutunut puolustautumaan täkäläisen ”asiantuntijan” kommentteja kohtaan puolueemme vaalistrategiasta. Hänen mielestään meiltä puuttui siitä sivustaseuranneena kaikki mikä liittyi johtamiseen. Hänen mielestää olemme ”tuuliajolla” joka ei lopulta johda mihinkään.
Olen myös jonkinlaisena johtamisen asiantuntijana hänen kanssaan samaa mieltä.
Ts. ennen kuin alamme hirveästi suunnittelemaan mitään ”näkyvyys delegaatioita” sun muita osastoja on meidän suunniteltava ensin miten me hoidamme johtamisen tässä muuten hyvässä puolueessamme. Vai hoidammeko sitä mihinkään suuntaan on toinen vaihtoehto.
Myös johtamisvälineet keskustelupalstat ym. ym vaikka niitä olisi kuinka lukematon joukko eivät myöskään saavuta tietoa tarvitsevia.
Sillä ei kukaan voi seurata jatkuvasti mitä palstoilla tapahtuu. Tärkeimmät asiat on kirjattava ylös ja toimitettava sähköpostina tai kirjepostina niille kohderyhmille, joita ne koskevat. Myös jonkinlainen määräaikajärjestelmä on tarpeellinen.

Tästä johtuen olisi asiasta kiinnostuneiden kokoonnuttava keskustelemaan ja päättämään tällä hetkellä tärkeimmistä asioista. Nyt on aika, jolloin meidät punnitaan. Jäämmekö poteroihin makaamaan vai jatkammeko etenemistä.

Hannu Kaskela Häme

Lisään vielä, että tämä ”johtamishäiriö” ei johdu henkilöistä vaan toimintatavoistamme. :)