Vs:Piratpartietin äänestäjiä häiritään

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Piratpartietin äänestäjiä häiritään Vs:Piratpartietin äänestäjiä häiritään

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 29.5.2009 at 23.19
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Itse olen tällä hetkellä töissä valtion virassa, eikä ole mitään ongelmia ollut. Turvallisuusselvitys tosin tehtiin jo ennen puolueen perustamista. Olen kuitenkin puolueen nettisivuilla omalla nimelläni ja kuvallani aivan julkisesti ja työpaikalla tiedetään PP-jäsenyydestäni.

Suojelupoliisi ei ole millään laillisella keinolla voinut saada tietoja Piraattipuolueen jäsenistä. Heikko lenkki ovat kyllä uusille jäsenille lähetettävät sähköpostit, jotka kulkevat netissä salaamattomana. Periaatteessa ei siis ole täysin mahdotonta, etteikö SUPO olisi voinut saada tietoja haltuunsa (varsinkin näin FRA-lain aikana).

En ole kyllä ikinä kuullut että Vasemmistoliiton jäsenyydellä olisi tuollaista vaikutusta. On kyllä tunnettua, että SUPO aikanaan tilastoi Suomen kommunistisen puolueen jäseniä.

Itse en ole tosiaan työpaikallani mihinkään ongelmiin törmännyt, ja pidän varsin epätodennäköisenä että kuvaamasi ongelma voisi johtua puolueen jäsenyydestä. Mutta toki, jos jollain muulla on vastaavanlaisia kokemuksia tai epäilyjä, niistä sopii ilmoittaa meille.