Vs:PJ Palmulehto näkyi & kuului eilen kahdesti YLEllä

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta PJ Palmulehto näkyi & kuului eilen kahdesti YLEllä Vs:PJ Palmulehto näkyi & kuului eilen kahdesti YLEllä

Julkaisija Vastaukset
Topi # Posted on 25.3.2011 at 23.26
Profiilikuva käyttäjästä Topi

Torstaina kuuntelin illalla jo hiukan epämääräisesti telkkarista kuultuja asioita. Perjantaina katselin kello 13 aikaan tekstityksineen tämän ulkopuolisten puolueiden vaalipaneelin.
Siellä joku Työväenpuolueen pappa marisi äänellään siihen nähden, etten oikein ymmärtänyt, mitä hän höpisi ja oliko heillä mitään yhteisiä kantoja, toki niillä on jotain järkeviä asioita.
Sama vaiva koski tuohon Köyhien Asialla, jolla ei ollut kuin mututuntumaa.

Samoin en oikein ymmärtänyt Itsenäisyyspuolueen kokoaikaisesta ”Puolueella ei ole kantaa siihen yms.” Vapauspuolue taas näyttää olevan erittäin rasistinen eikä esittänyt oikein selkeitä suunnitelmia.
Senioripuolue taas vastaa siihen, että työperäisiä maahanmuuttajia tarvitaan vaikka ei tarvita. Ensin meidän hommat kuntoon ja kaikki vammaiset myös työelämään ja jos oikeasti työvoimapulaa on,
niin hommataan sitten oleskeluluvat näille työn perässä olevia muuttajia. Kommunistisia yhdistää se menneisyys, jota aikaa ei saada takaisin.

Järkevin löytyy juuri siitä kapitalismin mahdottomuudesta ja että tarvitaan eurooppalainen muutos aikaiseksi. Olisiko jotain kuulossa vikaa, sillä tekstityksen kautta tajusi paljon paremmin ja
ehkä on parempi lukea tekstityksiä kuin jotain korinaa kurkusta? En ota kantaa tuohon, että olisiko Muutos2011 varastellut Piraateilta jotain, kun en tiedä?
Kirjapuhetta kannattaisi harrastaa, sillä se luo vakuuttavan tyylin kuin puhua jostain slangikielestä ja takeltelemista.

Koko ikäni minut on opetettu puhumaan kirjakieltä niin kuin minä luen kirjasta tai kuulen uutistoimittajan puheesta pääuutisissa. Korvakoruista tai huulilävistyksistä en kiinnitä huomioita tai muutenkään ulkonäköön,
ainoastaan pään sisällä liikkuviin asioihin pidän kiinni. Minun on pakko seuraavalla vaalikierroksella asettua ehdokkaaksi, nähtyäni miten homma etenee. Mutta tiedän jo nyt, ketä voisin äänestää tällä hetkellä.
Minulla vielä riittää opittavaa pärjätäkseni eteenpäin tulevaisuudessa Piraattipuolueen hyväksi.