Vs:PJ Palmulehto näkyi & kuului eilen kahdesti YLEllä

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta PJ Palmulehto näkyi & kuului eilen kahdesti YLEllä Vs:PJ Palmulehto näkyi & kuului eilen kahdesti YLEllä

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 28.3.2011 at 4.39
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Sari kirjoitti:
Quote:Tosin siellä oli kyllä paljon aiheita, joihin piraateilla ei ole kantaa.

Kun piraatit eivät yleensä tiedä politiikasta hölkösen pölähdystä niin sitten moni kuvittelee, että politiikkaan voi keksiä ihan ikiomat säännöt, joilla leikkiä sitä. Ei voi, koska muut eivät suostu. Pikku hiljaa tämä alkaa mennä perille.

Krideilläkin on johtotähtenä vain Raamattunsa, mutta silti niillä on kantoja ihan liikaa. Politiikasta ei voi poimia rusinoita pullasta.

Suora demokratia kuulostaa kivalta siihen saakka kunnes saa tietää, että kansanedustaja lukee 2000 sivua viikossa.

Ryhmäkurin puute kuulosta kivalta siihen saakka kunnes tajuaa, että sellaista puoluetta kukaan ei huoli hallitukseen. Myös muut puolueet suhtautuvat ryhmäkurittomaan kansanedustajaan kuin spitaaliseen. Sellaisesta tulee aika äkkiä poliittinen ruumis.

Voi olla, että noita asioita otetaan esille politiikassa kyynisesti populistisista syistä. Poliitikko tietää todellisuuden, mutta puhuu sitä, mikä kuulostaa kivalta äänestäjän korvissa.

Elämä ei ole supermarketti, mutta sellaisena sitä myydään näissä vaaleissa. Äänestäjällä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Politiikkaa perävalotakuulla.