Vs:Pohdintaa Piraattipuolueen hallinnosta

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Pohdintaa Piraattipuolueen hallinnosta Vs:Pohdintaa Piraattipuolueen hallinnosta

Julkaisija Vastaukset
Ruuhijarvi # Posted on 27.4.2011 at 8.55
Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

En ole vielä lukenut Oskarin pohdintoja, mutta usein ainakin omalla kohdallani asioiden tekemättömyys on johtunut siitä, että tieto ei kulje tarpeeksi hyvin perille. Meillä on todella suuria ongelmia sisäisessä viestinnässä.

Erääksi ratkaisuksi ongelmaan olen ehdottanut, että ottaisimme esimerkiksi kirjoitusprojektien osalta irkissä käyttöön jonkin tietyn tagin, jolla varustetut viestit highlighttaisivat kaikilla, jotka haluavat nakkeja vastaanottaa. Esimerkiksi jonkin lehdistötiedotteen kirjoittamiseen, kun kaivattaisiin apua, avaisi aloittaja kirjoitusalustan ja linkittäisi siihen esimerkiksi näin: ”!kirjoitusnakki http://kirjoitusalusta.fi/xxx ”.

!kirjoitusnakki olisi tässä tapauksessa siis kirjoittamisesta kiinnostuneille osoitettu tagi. Samanlainen voitaisiin kehittää vaikka grafiikkaa ja muita alueita varten. Toisaalta ”kirjoitus” on aika iso osa-alue, joka voitaisiin esimerkiksi pilkkoa moniin osiin, vaikkapa ihan vaalipiireittäin ja muutoinkin.

Jos asiaa haluttaisiin jalostaa eteenpäin, voitaisiin joku botti laittaa poimimaan kaikki nämä tagilla varustetut viestit ja tunkemaan ne esimerkiksi sossuun tai ehkäpä myös sähköpostilistalle. Eri tarkoituksiin voitaisiin ottaa erilaisia tageja.