Vs:Pohdintaa Piraattipuolueen hallinnosta

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Pohdintaa Piraattipuolueen hallinnosta Vs:Pohdintaa Piraattipuolueen hallinnosta

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 27.4.2011 at 12.32
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

tRM:llä on hyviä pointteja tuossa, mutta tarkkaan määritellyt ”virat” eivät kyllä toimi tässä porukassa, kun ihmisten kiinnostuksenkohteet vaihtelevat ajallisesti. Ennemmin suosisin erilaisia työryhmiä, jotka voisivat olla ainakin osittain samoja aloja koskevia kuin mitä tRM:n ehdotuksessa on mainittu. Työryhmillä pitää toki olla jonkinlainen vastuuhenkilö/vastuuhenkilöitä tai jonkinlainen hieman pysyvämpi ydinporukka.

Ruuhijärvelle sanoisin, että IRC-toimintatapojen hienosäätö ei tässä enää auta, vaan pitäisi nimenomaan vähentää riippuvuutta IRC:stä tiedonkulussa. Tähän näen lupaavimpana ratkaisuna tämän testikäytössä olevan palvelun: http://sossu.piraattipuolue.fi. Myös aktiivisten sähköpostilistojen käyttöönotto joka piirissä on tärkeää.

Mutta ei viedä tätä keskustelua kuitenkaan verkkopalvelujen yksityiskohtiin, vaan pitäydytään yleisemmin organisaatiossa. Kehittämisen tavoitteet on tRM esitellyt hyvin. Myös luetellut tehtävät ovat sellasia, jotka pitää alkaa seuraavina kuukausina hoitaa kunnolla.