Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 15.12.2009 at 7.49
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

e-mail osoite ei riitä vihjeen tekemiseen? se olisi jo liian hankalaa? mitä jos helpotetaan lisää ja tehdään oletusarvoisesti kaikesta rikollista ja pistetään vihreä nappi nettiin, jota painamalla ihmiset sanoo että ”tämä viesti oli ihan ok” eikä toisinpäin?

Mitä?

Ei. Pakko sinun on saada pelkosi hallintaan. Pakko saada nappuloita netti täyteen joka helvetin sivustolle mitä voit kuvitella. PP:n sivuillakaan ei kukaan enää omalla nimellään sen jälkeen uskalla mainita sanaa kannabis kun sieltä tulee KRP ovien läpi.

Mulla on nyt tällä hetkellä 3 tietokonetta ”laiton uhkaus” nimikkeellä poliisiasemalla.
Odotahan vaan kun sun kaikki tietokoneet (yksi niistä oli joululahjaksi tarkoitettu) on kuukausitolkulla kyttä-asemalla. Oota vaan. Samaistu sitten näihin fiiliksiin, ja mieti uudestaan kannattiko sitä vitun nappia sinne ruinata nettiin.

Korostan: jos ei e-mail kynnys on liian korkea, oliko se alunperinkään sitten kovin uhkaava se viesti?
korostan: piraattipuolue on surkea vitsi mikäli tätä aatetta kannattaa.

Olen nyt erittäin aktiivisesti ollut Iltalehden forumilla ”kotimaa” osastolla katsomassa mitä jengi siellä puhuu. Nuorta jengiä, vanhaa jengiä, kaikenlaista jengiä. Koska siellä on lähes 2 miljoonaa ihmistä viikottain kirjoittelemassa.

Olen 2-3 vuoden ajan sitä touhua siellä katsellut. RedButton sai keskustelupalstalla tyrmäävän vastaiskun kansalaisilta välittömästi. Kaikki pitää siellä sitä karmeana huuhaatouhuna.

On se hyvä että sananvapauden kannattajat silti haluavat jotain nappuloita nettiin. Minä menen nyt lääkäriin hakemaan puhtaan huume ja alkoholiseulan itsestäni lääkäriltä, lisäksi otatan kaikki mahdolliset lääkärin testit mitä 32 vuotiaalle nyt voi tehdä.

Sitten lähetän ne hoviin, koska pakko todistaa etten ole mikään sekopää käyttäjä narkomaani vaan urheilusta nauttiva kannabiksen käyttäjä, vapaan maailman puolustaja. Jotain sellaisia ominaisuuksia kaikki joista sinä et varmasti tiedä hevon helvettiä.