Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Julkaisija Vastaukset
OjM # Posted on 15.12.2009 at 9.23
Profiilikuva käyttäjästä OjM

Kerro nyt miten ihmeessä tuo nappi mihinkään vaikuttaa. Jos sinä uhkailet ihmisiä laittomasti, sinua rangaistaan siitä, oli sitten nappula tai ei. Ja jos se nappula alentaa kynnystä, niin se on ihan ok minun mielestäni. Minun koneeni eivät joudu sinne poliisiasemalle, koska en tee netissä pöljyyksiä.

Se nappula ei varmasti vaikuta mihinkään tekstiin täällä. Jos teksti ylittää pöljäilykynnyksen ja menee uhkailuun tai muuhun sellaiseen, on ihan hyvä että siitä tulee ongelmia. Ei sananvapaus tarkoita sitä ettei joudu vastuuseen siitä mitä sanoo.

Tarkoitan sitä tuolla kynnyksellä, että kaikki eivät edes tiedä että niistä uhkailuista auttaa ilmoittaa mihinkään. Jos tuollainen kampanja saa ihmiset ymmärtämään ettei netissäkään kannata peeloilla, niin YES! Vaikka se vaatiikin sitä että pari tyyppiä menettää hetkeksi koneensa omien pöljäilyjensä tähden. Itse en edes kuulu piraattipuolueeseen, en tiedä sen kantaa siihen, mutta miksi PP:n pitäisi kannattaa kaikkea sitä mitä sinä? Ja joo, en siitä kannabiksen käytöstä tiedä niin kun en harrasta. Tekstisi ovatkin oiva esimerkki siitä, mihin se voi johtaa.

Itse sanoisin, että PP on ihan hyvällä linjalla vaikka välillä tuleekin asioita, joista en itsekään välittäisi. Se on ihan luonnollista. Hengaa vaikka sen uuden Vihreän Puolueen foorumeilla. Ehkä nämä ovat tarpeeksi radikaaleja sinulle.