Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 14.12.2009 at 19.24
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:Ihan hyvä semmonen vapaaehtoinen systeemi on, jonka avulla on helppo ottaa yhteyttä poliisiin. Kyllä poliiseja netissäkin tarvitaan eivätkä ne voi olla joka paikassa samaan aikaan.
Omalla koneella linkkiä seuratessa poliisin sivuille anonyymiys lienee kuitenkin kohtalaisen huono vitsi :)

Mikko Kunnari tulee erottaa Piraattipuolueesta.

Eikö poliisin tehtävä olisi tutkia netissä tapahtuvaa oikeaa rikollisuutta, talousrikoksia yms? ei. Mikko Kunnari on sitä mieltä että on tärkeää että eläkeläiset paukuttavat punaista nappia heti kun näkevät sanat neekeri, kannabis tms mitä tahansa epäilyttävää mitä dementoituneet diabetes vaippahousut sattuvat minäkin päivänä pelkäämään.

Ettekö te ymmärrä, että jos väkivalta poistuu peleistä, leffoista, netistä niin mihinköhän se siirtyy se väkivalta? se vain katoaa pois ihmisistä?

Mikko Kunnari, mietipä nyt uudestaan pidemmälle näitä järjettömiä trollaukselta haisevia lauseitasi, sinä olet herranjestas sentään Administrator statuksella ja suosit tätä järjestelmää? Niin minä viestistäsi ymmärsin.

Mikäli Palmulehto ei tätä kuvottavuutta kumoa niin minä äänestän RKP:tä. Kostoksi.