Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna Vs:Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 15.12.2009 at 0.37
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

Quote:pirattimies kirjoitti:
Jaaha? meillä on puoluesihteerinä näin tyhmä mies?
Eiköhän pistetä ukko vaihtoon sitten.

Sinulla kun tuota energiaa näyttää olevan yllin kyllin, niin voisit selkeästi perustaa oman puolueen! Näen kuinka energiasi tuhlaantuu täällä tuulimyllyjä vastaan taistellessa. Olet ensivaikutelmalta erittäin lahjakas ja karismaattinen johtohahmo, jolta löytyy selkeä mielipide asiasta kuin asiasta ja äänien kalastelunkin näytät hanskaavan! Luulisi, että 5000 opetuslasta irtoaa hetkessä noinkin loistavan persoonan mahtavalle agendalle. Sitten vain se kumulatiivinen 10 prossaa joka kuukausi, niin homma on paketissa jo ensi vuoden puolivälissä! Minä ainakin äänestäisin sinua! Ainoa hidaste näyttää olevan tällekin foorumille pesiytyneet ajattelijat, ne perkeleet, jotka itkevät tasa-arvoisen keskustelun perään. Sehän on hölmöjen tapa toimia, ja siis täysin turhaa ajanhukkaa puoluetoiminnassa.

Mutta älä lannistu toveri, sillä uskon vakaasti, että saat omassa puolueessasi kaikki aloitteet läpi ilman sitä turhaa lätinää ja pakittelua. Rukkaat vain säännöt niin, että puolueen puheenjohtaja, eli sinä, päätät kaikesta, jotta vääräuskoiset valittajat eivät pääsisi sotkemaan nerokasta suunnitelmaasi. Seuraavien vaalien alla naureskelet sitten peruutuspeilistä piraateille ja heidän rajattomalle typeryydelleen. Uskovat demokratiaan, ne hölmöt.