Vs:Politiikkanne ristiriitaisuus.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Politiikkanne ristiriitaisuus. Vs:Politiikkanne ristiriitaisuus.

Julkaisija Vastaukset
Kaj Sotala # Posted on 21.4.2009 at 17.53
Profiilikuva käyttäjästä Kaj Sotala

Quote:”todellisuudessa materiaalin välittäminen verkon kautta ilmaiseksi nostaa myyntiä”

Voi olla, tai sitten ei. Aiheesta on tietääkseni kahdenlaisia tutkimustuloksia.
Mutta teidän pitäisi ajatella kokonaiskuvaa. Ja tulevaisuutta

Toisin sanoen… materiaalin välittäminen ilmaiseksi verkon kautta lisää ehkä myyntiä, mutta meidän tulisi ajatella kokonaiskuvaa, jossa kaikki lataavat? Jos kerran nettilataaminen lisää myyntiä, niin sittenhän olisi vain kulttuurille kaikkein parasta että kaikki lataisivat, koska silloin myynti kasvaisi entisestään.

Quote:Patentit ovat olennainen osa teknologiateollisuuden menestymisedellytyksiä.

Ehdotan tarkempaa tutustumista aiheesta tehtyyn tutkimukseen. Jos patenttien käyttöönotto on tehnyt mitään eri alojen kehitykselle, on tuntunut lähinnä vain hidastavan sitä. Ks. http://www.dklevine.com/general/intellectual/againstfinal.htm .

Quote:Todellisuudessa torrent-sivustot on helppo blokkia niin että käyttäjämäärät saataisiin pysymään alhaisina.

Ja lisäksi myös kaikki puhtaammin hajautettua teknologiaa käyttävät palvelut, sellaiset jotka eivät edes vaadi mitään keskitettyjä sivustoja? Torrentit ovat tällä hetkellä ehkä näkyvin tapa jakaa tiedostoja, mutta eivät mitenkään ainoa.

Quote:Te taidatte myös pitää sitä lainvaistaisena että poliisi ja operaattorit yhdessä selvittäisivät ketkä ennen kaikkea jakavat laittomasti tekijänoikeudella suojattua materiaalia netissä. Ja sitten sulkisivat heidän nettiyhteytensä. Tietysti asiasta varoitettaisiin julkisesti ja yleisesti ennen toimenpiteitä.

Poliisin resurssit eivät mitenkään riittäisi tähän, vaan asialle pitäisi päästää kaupalliset toimijat. Se siitä ihmisten oikeusturvasta.