Vs:Pressiklubin johdattamana liityin..

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Pressiklubin johdattamana liityin.. Vs:Pressiklubin johdattamana liityin..

Julkaisija Vastaukset
sakke # Posted on 14.4.2010 at 23.04
Profiilikuva käyttäjästä sakke

En ole Addendumia katsonut ja tuskin katsonkaan, sillä jo ensimmäinen osa piti sisällään niin paljon väärää tietoa ja huuhaapäätelmiä. On lapsellista elätellä ajatusta tuntemattomasta yhtenä organisaationa. Tai esimerkiksi selitys miten ”son of god” olikin väärinkäännös aurinkojumalasta ja johdannainen Hindu-jumalasta. Jos asialle olisi mitään oikeaa näyttöä, olisi varmasti tekijä jo saanut uskontotieteilijöiden Nobelin. En lähde sen enempää erittelemään, sillä minua paremmat ihmiset ovat sen jo tehneet (etsi vaikka Youtubesta ”zeigeist exposed/refuted/debunked”). Zeitgeistin väitteissä on sekoitettu faktaa fiktioon, mikä tekee niistä houkuttelevia, varsinkin jos kyseisistä aiheista ei ole pohjatietämystä jota vasten lähteä heijastelemaan väitteitä.

Kuten ääriliikkeet yleensä, eivät Zeitgeistläisetkään tule saamaan mitään konkreettista aikaan. Aika tuhlataan mielummin keskenään valitellan miten maailma on niin mätä ja paska paikka asua ja jätetään oikea maailman parantaminen muille, jotka vaivautuvat taistelemaan järjestelmän sisältä.