Vs:Pressiklubin johdattamana liityin..

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Pressiklubin johdattamana liityin.. Vs:Pressiklubin johdattamana liityin..

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 15.4.2010 at 19.54
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

sakke kirjoitti:
Quote:En ole Addendumia katsonut ja tuskin katsonkaan, sillä jo ensimmäinen osa piti sisällään niin paljon väärää tietoa ja huuhaapäätelmiä.
Zeitgeist-liikkeellä ei ole mitään tekemistä Zeitgeist: the movien kanssa. Tai no, sillä ja Zeitgeist: Addendumilla on sama tekijä, se toi katsojia Addendumille ja oli ”sytykkeenä” Addendumin tekemiselle. Jos muodostaa käsityksensä liikkeestä Zeitgeist: the Movien kautta, mikä on tavallaan ihan ymmärrettävää, on pahasti hakoteillä.

sakke kirjoitti:Quote:…. eivät Zeitgeistläisetkään tule saamaan mitään konkreettista aikaan. Aika tuhlataan mielummin keskenään valitellan miten maailma on niin mätä ja paska paikka asua ja jätetään oikea maailman parantaminen muille, jotka vaivautuvat taistelemaan järjestelmän sisältä.
Zeitgeist-liike ajaa varsin kokonaisvaltaista ratkaisua, Venus-projektia. Kyseessä ei ole mikään potemiskerho, toisin kuin pelkän Zeitgeist: the Movien perusteella voisi olettaa. Kyllä tässä ollaan ollaan hyvin huolissaan maailman menosta ja koetetaan kerätä kriittistä massaa maailman muuttamiseksi (muun muassa).