Vs:Pressiklubin johdattamana liityin..

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Pressiklubin johdattamana liityin.. Vs:Pressiklubin johdattamana liityin..

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 11.4.2010 at 13.40
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

j0hanna kirjoitti:
Quote:
Zeitgeist – Addendum (suomenkielinen tekstitys)
http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750#docid=-1953021675758713495
… Suomenkieliset tekstit…

Vaikka liikkeeläisenä on mukava nähdä muiden levittävän viestiä elokuvasta niin tuo google.video pitää valitettavan paljon käännösvirheitä sisällään (kuten esim. ”suolanpoistokentät” suomennoksena ’desalination plants’-ilmaisulle). Suosittelen ennemmin katsomaan vimeo-version tai lataamaan xvid- tai .iso-versiot. Vimeo-kanavalla on muutakin liikkeen materiaalia suomenkielisin tekstein ja Suomen liikkeeläisiä löytää täältä.

Olin tuossa eilen (kansainvälisessä) Zeitgeist-liikkeen tapaamisessa liikkeen teamspeak3-palvelimella ja tuli puheeksi vaihtoehdot etherpadille nyt kun se sulkeutuu. Ruotsin Piraattipuolueen ylläpitämä piratepad vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta. Kun mainitsin kuka tuota ylläpitää niin vähän sen jälkeen joku saksalainen alkoi puhumaan innolla Saksan Piraattipuolueesta. En tiedä resonoiko piraattien viesti Zeitgeist-liikkeeläisille vai päinvastoin mutta on tullut Suomessa huomattua monta ihmistä jotka kannattaa molempia – mikä on sinällään hassua, koska Zeitgeist-liike haluaa paremman päätöksentekojärjestelmän nykyisen (poliittisen) järjestelmän tilalle ja koska Zeitgeist-liike ei ole poliittinen liike.