Vs:Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2010 Puoluehallituksen ehdokkuudet Vs:Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
ArsKisS # Posted on 29.4.2010 at 22.41
Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

– Nimi, asuinpaikka, ikä?

Ari Vaarnas, Helsinki, 26 vuotta.

– Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?

Tällä hetkellä toimin asiakaspalvelualalla vartijan tehtävissä, koulutuksen hankin aikanaan metallialalta. Ei siis mitään niin stereotypiapiraattiin sopivaa, mutta onpahan duunaritkin edustettuna dippi-inssien ja muiden korkeakoulutettujen joukossa :) Vakavasti ottaen uskon että kentällä toimiminen perustamiskokouksesta lähtien vaikuttaa enemmän kuin koulusta tai työelämästä saadut opit. Toki mielessä on käynyt aloittaa opiskelut grafiikan, yhteiskuntatieteiden tai talouden parissa, kenties Piraattipuolueessa tarvittu osaaminen menee etusijalle opintoja suunnitellessa.

– Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?

Olin mukana perustamassa puoluetta sekä Piraattinuoria ja olin aktiivisesti mukana kannattajakorttikeräystä suoritettaessa. Nämä pari vuotta ovat menneet eniten kentällä toimiessa, järjestämässä ständeja tapahtumiin ja keräämässä jäseniä (mikä tärkeintä kertomassa puolueen olemassaolosta). Tämän lisäksi on joitakin esiintymisiä pienemmille medioille sekä Piraattinuorten tiedotteiden ja kampanjamateriaalien värkkäämistä.

– Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?

ArsKisS

– Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?

Olen sosiaalinen eläin ja tavoitettavissa puhelimen tai ircin välityksellä lähes aina, tästä syystä ”jäsenasiat” tai ”sisäinen tiedottaminen” olisivat vastuunakkeja, jotka sopisivat erinomaisesti.

– Miksi haluat hallitukseen?

Tunnen aktiiveja eri puolelta Suomea niin paljon, että voisin olla sopiva linkki hallituksen ja kentän aktiivien välillä. Tarkoituksena olisi myös pitää nuoriso edustettuna ennen kuin siirryn itsekin ”pappakerhoon” (luultavimmin lopetan nuorten hallituksessa), sukupolvien välinen kuilu ei saa Piraattipuolueessa kasvaa samaksi mitä se usein on muissa organisaatioissa.

– Kiinnostaako jokin erityinen tehtävä hallituksessa (puoluesihteeri, rahastonhoitaja, tiedottaja tms.)?

Hallituksen varajäsenyyskin kelpaa, mutta oma tehtävä sisäisen tiedottamisen, jäsenasioiden tai muun puolesta olisi hyvä.