Vs:Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2010 Puoluehallituksen ehdokkuudet Vs:Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
Delvor # Posted on 15.5.2010 at 14.19
Profiilikuva käyttäjästä Delvor

– Nimi, asuinpaikka, ikä?
Arto Lampila, Jyväskylä, 22

– Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?
Valmistun kesäkuun alkupuolella kulttuurituottajaksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Tällä hetkellä suoritan siviilipalvelusta Keski-Suomen Opistolla suolahdessa. Opintojen ajan olen elättänyt itseäni (opintotukien lisäksi) tekemällä keikkaduunia tuottajana, erilaisten tapahtumien yleistyöläisenä sekä järjestyksenvalvojana.

– Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?
Olen toiminut Keski-Suomen vaalipiiriyhdistyksen puheenjohtajana lokakuun lopusta 2009 saakka.

– Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?
Delvor nimimerkillä tavoittaa Piratenetistä ainakin kanavilta #piraattipuolue #toiminta ja #keski-suomi
Skypestä saa kiinni tunnuksella arto.lampila
Lisäksi yhteyttä voi ottaa naamakirjan kautta tai sähköpostitse (arto . lampila at piraattipuolue . fi)

– Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?
Järjestöaktiivi olen ollut erilaisissa kulttuuri, nuoriso ja kansalaisjärjestöissä käytännössä siitä asti kun yhdistysten hallitusten jäsenyydet lakiteknisesti tulivat mahdollisiksi täytettyäni 15. Kokemus erilaisista projekti- ja hankemuotoisista tuotannoista on antanut valmiuksia työskentelyyn nopeatempoisessa ja kokonaisuuksien hahmottamista ja priorisointia vaativissa ympäristöissä. Lisäksi näiden vuosien aikana on muodostunut kohtalaisesti myös piraattitoiminnassa hyödyllistä verkostoa sekä Keski-Suomen alueelle että valtakunnallisesti.

– Miksi haluat hallitukseen?
Koska valmistumisen jälkeen ei tarvitse enään opiskella ja tehdä töitä samanaikaisesti, jää vapaa-aikaa piraattiasian edistämiseen selvästi aikaisempaa enemmän. Uskon että osaamisestani voisi olla hyötyä puolueelle myös puoluehallituksen tai muun valtakunnalisen toiminnan kautta.

– Kiinnostaako jokin erityinen tehtävä hallituksessa (puoluesihteeri, rahastonhoitaja, tiedottaja tms.)?
Voin lähteä tarpeen mukaan hallituksen jäseneksi tai vaihtoehtoisesti toimia vaikka hallituksen ulkopuolisena nakkikoneena. Uskoisin että parhaiten voin olla hyödyksi erilaisten tapahtumien / kampanjoiden järjestämisessä tai muussa vastaavassa osittain koulutustani vastaavassa tehtävässä. Tarpeen mukaan olen valmis toimimaan melkein missä tahansa roolissa jossa työpanostani tarvitaan.

-Muuta?
En valitettavasti pääse paikalle kevätkokoukseen koska samalle viikonlopulle osuu Yläkaupungin yö -tapahtuma joka vaatii läsnäoloani Jyväskylässä. Sitä suuremmalla syyllä minulta kannattaa kysellä kaikkea mahdollista ja mahdotonta etukäteen ircissä, täällä keskustelupalstalla tai vaikka naamakirjassa.
Mikäli kokouksen aikana on tarvis olen myös tavoitettavissa puhelimitse suuren osan kyseistä lauantaita.