Vs:Puolueohjelman muutosehdotukset

Etusivu Foorumit Arkisto Ylimääräinen puoluekokous Puolueohjelman muutosehdotukset Vs:Puolueohjelman muutosehdotukset

Julkaisija Vastaukset
Spif # Posted on 21.10.2009 at 6.50
Profiilikuva käyttäjästä Spif

whiic kirjoitti:
Quote:Ehdotan kaikkien sanojen ”internet” korvaamista sanalla ”Internet”. Ison alkukirjaimen Internet on se yksi monista interneteistä, jotka me ”netiksi” miellämme… sillä muut internetit eivät suinkaan ole yhtä kattavia ja julkisia.
Mielestäni parempi pienellä vaikka molemmat tavat ovat hyväksyttäviä. En minä ainakaan ole koskaan käyttänyt sanaa ”internet” mistään muusta internetistä kuin tästä missä nytkin kirjoittelen.

http://www.kotus.fi/index.phtml?i=450&s=2607#faq_450

Neljännen sivun lisätyssä tekstissä on typo (leviämiestä).

Kielellinen sujuvuus on parantunut monessa kohdassa ja se oli ihan tarpeenkin. Samalla on kyllä menetetty hieman jonkinlaista särmää.

Kansalaisoikeuksien korostaminen on hyvä juttu, mutta siitä on tullut niin paljon uutta tekstiä (~1 sivu), että muut tavoitteet tuntuvat menettäneen arvoaan. Mm. tiedostonjakamiseen liittyvää tekstiä on lähinnä poistettu.

Nykyisessä versiossa TO-lainsäädännön uudistaminen mainitaan heti ensimmäisessä kappaleessa ja muutosehdotuksessa ensimmäinen maininta löytyy vasta kolmannen sivun lopusta (mikäli ei lasketa tuota epämääräistä ”kulttuurin ja tiedon vapauden lisäämistä”). Onko siitä tullut jotenkin vähemmän tärkeä tavoite?