Vs:Puoluerahoituksen julkisuus

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puoluerahoituksen julkisuus Vs:Puoluerahoituksen julkisuus

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 13.8.2009 at 18.29
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Koska tämä puoluerahoituskorruptiokeskustelu näytti sopivasti olevan auki. Niin kuitataan tänne. Eli JOs, SIIS JOS puolueenne haluaa profiloitua nimenomaan sananvapauden ja korruptoinnin ESTON merkeissä niin katsokaapa miten megalomaaninen tinki teitä odottaa. Vain muutama päivä sitten tosiaan työtoverini Nikula kirkkain silmin TV:n uutisissa julisti puhtoisin kauloin, että TVO on AINA toiminut surutta rahoittaen politiikoja päämääriensä eteen! Minusta juttu jo niineen oli oksettavaa. Mutta kun silmiini osui miten SUORASUKAISESTI kyseinen TVO:n maamme AINOAKSI julistautunut ydinvoitelurahoitusautomaatti saa seuraavaa aikaiseksi. Niin tarvitseeko enää edes ihmetellä miksi Suomi on EU:n mukaan 10-kertaa sanavapausrikollisempi maa koko Euroopassa? Oksettaa . . no lukeka kooste:
————–

Muuten välitekstinä. Ttustukaapa muuten yleisemmäksikin opiksi miten LIKAINEN ydinrahakorruptio maatamme on muuttamassa ja korruptoimassa. Huomatkaa, että tämä tekosistaan kärähtänyt kaveritoverimme ITSE ilmottautui julkisuuteemme huomatessaan että ydinalan voitelurahoituksen taustoja on alettu viimein tutkia!
—————
Arto on kyllä täysin oikeassa. Miten tämä ydinvoima yhtiö voitelee meidän päättäjiämme.
Tarpeeksi kun voitelee ja lahjoittaa rahaa ” ilman mitään vastinetta”, niin kummasti meidän päättäjämme leppyvät uusiin ydinvoima hankkeisiin ja tvo on etusijalla aina. Kyllä on kieroa lahjontaa ja kähmintää tuossakin suhteessa. :) :) :)
[/quote]

Kattokaas muuten, kun TVO alkoi työtoverini Nikulan suulla selittelemään käsiään tahkoen miten se korruptoi ja suorittaa rahavoiteluillaan RIKOKSIAAN! Niin paineet alkaa ajaa muutakin rottaa koloistaan! Sattui mm. silmiini tällainenkin ammattimaisesti TVO:n voideltu korottelemaan ääntään ja selittelemään miten oli EU:n vastaisin sananvapausrikoksinsa toiminut! Juupa juu ja TÄLLAISILLEKO se TVO/Holmlundkangsta toimensa likaiset työt rahalahjuksinsa suorituttaa:
——————–
Ennakoiva tutkintapyyntö mahdollisesta toimivaltaylityksistä ja jatketusta tietoliikennehäirinnästä yksityishenkilöitä vastaan.

Haluan saada SELKEÄN ja yksiselitteisen ennakoivan vastauksenne, mahdollisien jatkotoimenpiteitteni taustaksi siihen MIKSEI tällaisiin ydinalan sananvapausriistoihin olla puututtu ja pantu pistettä jo ne havaittuanne? Saako lakiemme tulkinnan mukaan tällaiset O.J.M. häiriköt toimia pelkästään keksimillään helsinkiläisetuoikeuksillaan ei helsinkiläisiä vastaan vailla mitään kontrolia? Eikö maamme yksityiskansalaisia laki sananvappausoikeuksista koskekkaan tasavertaisesti?

On hämmästyttävää huomata miten maamme sananvapausrikkomuksiin viranomaistahomme nykyään kaikenkaikkiaan suhtautuvat. Yksityisen ydinkriittisesti suhtautuvan henkilön sananvapauden alaspoljennasta on Suomen militarisoitumisen myötä tullut maamme tapa kuin Pohjois-Koreaa seuraten. EU onkin syystä todennut maamme naapurimaitaan 15-kertaa sananvapausrikollisemmaksi. Koska virannomaistemme halu tutkia sitä MIKÄ rahoittaa ja KUKA toimittaa näitä EU:n sanavapausrikollisia systemaattisisesti organisoituja rikoksiaan on yksityisen henkilön pakko ihmisoikeuksiensa eteen ruveta selvittämään mitä tämän läpimädäntyneen ydindiktatuurimmme takaa löytyy.

Kysynkin nyt suoraan. Millä OIKEUDELLA esim. tämä itse itsensä ilmoittanut esimekkihenkilö luulee olevansa oikeutettu terrorisoimaan yksittäisiä kansalaisia ilman kuten sanookin MINKÄÄNLAISIA VALTUUTUKSIA!?

Haluankin SELKEÄT vastauksenne siihen miten tällainen jatkettu sanavapauden riiston rikollinen toiminta on maamme demokratiassa edes mahdollista? Miksei tällaisiin viranomaiset kansalaisimme puolustaen puutu? Miksei näin avoimesti terrorisoivien henkilöiden rahoitustaustoja tekemismotiiveihinsa ja kytköksiä ydinhallintomme vasta äsken paljastuneitten mm. TVO:n puoluekentille syytämiensä rahoitusvirtoja kyetä tutkimaan?
—————-

Esimerkissäni mm. Skeptiksen Otto J. Mäelä ilmoitti röyhkeästi nimellään olevansa minun kirjoitusteni poistaja! Hän on kuulema töissä Soneralla. Kirjoitus jossa tapahtuma tunnustetaan virallisesti ja myönnetään mm. toimitun omavaltaisesti ilman valtuuksia!
————————
sfnet.viestinta.nyyssit 02.08.2009

napu wrote:

> EsaL wrote:
>> Nyt kun tuli kyseltäviä asioita ja pakko käydä parissa ryhmässä,
>> huomasin, että eräsa ydinvoiman haitoista tiedottava persoona on
>> hävinny johonki… Tosin ihan näköjään kuukauden sisällä.
>> Toivottavasti siis ei ole vaan lomalla. (Tai sitten operaattori on
>> kytkeny jonkun siivojan päälle…)
>
> Operaattorit on vaivautuneet poistelemaan joistain ryhmistä
> ydinhäirikön kirjoituksia, mutta tosisaan hänen pysäyttämisekseen
> tarvittaisiin poliisitutkinta tietoliikenteen häirinnästä.

Hieman tarkkuutta terminologiaan, ettei asiaa tietämättömille synny
outoja väärinkäsityksiä tilanteesta.

”Operaattorit” ei ole tähän sopiva nimitys (sillä Suomessa useimmiten
tarkoitetaan teleoperaattoreita), poistamista ovat tehneet aivan
tavalliset uutisryhmien käyttäjät kuten minä.
__________________________________

Alkuperäinen ydinhäirikkö Arto Lauri on suhteellisen helposti
filtteröitävissä pois, vaikka hän (jonkin melko käsittämättömän syyn
takia) välillä vaihteleekin lähettäjätietojaan. Valtaosa ryhmissä
näkyneistä viesteistä ovat tapaus ”Selinin” lähettämiä toistoja.

”Selin” lähettelee toistojaan anonyymeistä läheteistä käyttäen avoimia
uutisryhmäpalvelimia. Hänellä on viime aikoina alkanut loppua joko into
(pakkomielteen tason tuntien vaikea uskoa) tai avoimet uutispalvelimet.

/* * * Otto J. Makela * * * * * * * * * * * * * * * */
/* Phone: +358 40 765 5772, FAX: +358 42 7655772, ICBM: 60N 25E */
/* Mail: Mechelininkatu 26 B 27, FI-00100 Helsinki, FINLAND */
/* * * Computers Rule 01001111 01001011 * * * * * * * * * * * * */