Vs:Re: PirateNet-irkkiverkon splitit

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut PirateNet-irkkiverkon splitit Vs:Re: PirateNet-irkkiverkon splitit

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 9.6.2009 at 22.24
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

Bitti kirjoitti:
Quote:mun masinaan ei saa jaavaa …onx jotain muuta versiota …latasin just opera 10 betan
Hmm, kyllä se java pitäis olla asennettavissa tavallisiin koneisiin, mutta se vie tietyn ajan ennen kuin tulee latautuneeksi & käyttökuntoon…

Mutta mutta, Irc-sivulta löytyy ehdotuksia ohjelmista jolla yhdistää palvelimelle ja millaiset asetukset tulee tehdä (kohta kohdalta etenevät ohjeet voisi joku tehdä tai jostain etsiä). X-chat lienee hyvä ohjelma käyttöjärjestelmästä liittymättä, irssi on oma suosikki mutta voi olla tottumattomalle käyttäjälle hankala.

Tai sitten voi yhdistää jonkin web-käyttöliittymän kautta, kuten XS4ALL vaikka. Sillä pääsee ircnetin puolelle eli sillatut kanavat saa näkymään (#piraattipuolue ja muutama muu). Kyseisestä sivusta valitaan ’Chatchannel’ -kohdasta vaihtoehto Other ja sitten sinne ilmestyy kohta ’Other chatchannel’ johon sitten kirjoitetaan #piraattipuolue ja klikataan ’Go’ -nuolta. Skandimerkkien (åäö) toimivuutta en muista, että näkyikö ne aina oikein.

Operassakin taisi tosiaan olla irc-client ja Firefoxiin sai lisäosan (ChatZilla), niidenkin käyttöön varmaan löytyy jostain ohjeet.