Vs:Re:Vs:Tekemistä innokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Tekemistä innokkaille Vs:Re:Vs:Tekemistä innokkaille

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 9.10.2009 at 11.24
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Insu kirjoitti:
Quote:jadonna wrote:
[quote]Olisin kiinnostunut muotisuunnittelijan ammattini (ja ammattikoulutukseni) vuoksi erityisesti graafisesta suunnittelusta ja työstöstä. Olisin kiinnostunut mielikuvitusrikkaana rohkeana (myös käytännön tekoina) suupalttina ja kirjoitustaitoisena myös tekstintyöstöstä huom. vain suomen kielellä, koska muu ulkomainen kielitaitoni on vähän hakusessa oltuaan käyttämättä useita vuosia (kertaus on opintojen äiti). Olisin kiinnostunut myös huom. vain Tampereella tapahtuvasta paikallistoiminnan järjestämisestä ja kehittämisestä.

Miten sinua kiinnostaisi osallistua meidän verkkolehti-projektin nimeltä Purje ?
Innokkaita tekijöitä tarvitaan aina. Varsinkin sellaisia jolta onnistuu suunnittelu sekä tekstin tuottaminen.

Mikäli sinua kiinnostaa paikallistoiminta Tampereen-alueella, voisit yrittää seurata Lansi-suomen paikallistoiminnan keskustelualuetta. Voit tietenkin ottaa yhteyttä vaalipiirin edustajaan.[/quote]

Okei! Osuma ja nappasi! Hyvältä kuulostaa, koska olen aina joskus silloin tällöin haaveillut siitä minkälaista olisi osallistua jonkun lehden tekemiseen muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa (puhumattakaan kirjojen kirjoittamisesta yksin). Olen ollut lapsesta asti innokas kirjojen ja lehtien lukija. Olen mm. hesarin kestotilaaja, koska se on Suomen suurin sanomalehti ja kiinnostavin Suomen sanomalehdistä, joten siitä saa kaiken haluamansa tiedon takuu varmasti (ainakin minä). Verkkolehden tekemiseen osallistuminen kuulostaa hyvältä, koska netti on nykypäivää ja eihän esim. hesarikaan silloin voi laiminlyödä nettiä paperilehden lisänä. Haluaisin saada vielä lisätietoja Purje-projektistanne eli mitä suunnittelu-ja tekstin tuottamistyöni käytännössä käsittelisi.