Vs:Rickin puhe

Etusivu Foorumit Arkisto PR-osasto Rickin puhe Vs:Rickin puhe

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 25.4.2009 at 21.48
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

Naseag kirjoitti:
Quote:Kauanhan tuossa ei mene, mutta kun en ole kokouksen jälkeen oikein kotona päässyt aikaa viettämään.

Joo-o. Siitä se sitten lähti. Vuosi meni matalalennossa ja nyt ollaan onneksi taas, jos ei kotona niin edes samassa kaupungissa kuin koti.. :) Olen erittäin pahoillani, että jäi tämä video saamatta, mutta niin moni muu asia iski edelle. Yritin saada muuta kautta nauhat jakoon, mutta meni sitten ihmettelyksi, eikä siitä oikein tullut mitään. Kerpele, olisi pitänyt vaan antaa ne kassut Hiltusen Matille siellä perustuskokouksessa ;) Saitte varmaan kuitenkin sen toisen kameran HD-materiaalin jakoon jengille? Mehän sovittiin silloin, että toinen paukuttaa HD:ta ja toinen SD:tä ja meikäläisillä oli siis tuo normilaatuinen.

Fiilistelin tuossa juuri pätkää ja on kyllä niin väkevää settiä, että jos joku haluaa fiilistellä uudestaan, niin liitteenä pitäisi olla torrentti. Tällä kellonlyömällä jako tulee muijafrendin läppäriltä, joka on jonkun hikisen adsl-letkun päässä, mutta huomenna tulee jo pari konetta jeesaamaan jakoa omani mukaan lukien, joten eiköhän se siitä ajan kanssa!

Täytyy yrittää sovittaa syntejä petraamalla noiden kannattajakorttien kanssa! Riman ei luulisi ainakaan olevan kovin korkealla edellisen suorituksen jäljiltä.. :P [file name=PP_Rick_Falkvinge_Tre_24052008.torrent size=11140]http://www.piraattipuolue.fi/images/fbfiles/files/PP_Rick_Falkvinge_Tre_24052008.torrent[/file]

EDIT: Arvostan kaikkea seedausapua!