Vs:ruuhkamaksut ja Kannabis

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta ruuhkamaksut ja Kannabis Vs:ruuhkamaksut ja Kannabis

Julkaisija Vastaukset
Topi # Posted on 20.1.2011 at 15.02
Profiilikuva käyttäjästä Topi

Kovat huumeet on kyllä syystä kiellettyä, kannabis on listalla väärinymmärrettynä ja demonisoimisen historian vuoksi. Jos haluaa kuolla yliannostukseen, on kannabista pössyteltävä yli 21 kiloa.

Kannabiksen dekriminalisointi vie rikollisryhmältä pohjan pois bisnekseltä ja vähentää takuulla vielä entisestään huumekuolemia lähes nollaan. Koska olihan viinan kieltolaki todettu epäonnistuneeksi, kun salakuljettajat toivat pontikkaa ja muuta epämääräisiä viinaa pimeille markkinoille. Kun se kieltolaki kumottiin, salakuljettajien määrä ja siinä olevat bisnekset romahtivat minimiin ja teki salakuljetuksesta kannattamattoman.

Alkoholi on hermomyrkky ja tuhoaa monesta syystä elimistöä. Kannabiksella taas vaikutus on se, että se lamaannuttaa hermostoa muttei tuhoa. Ei ole mitään osoitusta, että se olisi myrkyllinen.

Ajatellaan skenaariota:
Joku diileri on täysin vieras ja tarjoaa kannabista siihen summaan ja jakelu toimii sen ajan. Sitten sama uhri kysyy kannabista ja diileri valehtelee ”Sori, ei nyt oo kannabista mutta tätä kannattaa käyttää (kova huume). Ei siihen jää koukkuun, usko pois, minäkin käytän ja katso minua olenko riippuvainen?” Diileri ei varmaan ole käyttänyt kovia aineita vaan koittaa saada uhrinsa koukkuun ja saada rahaa ja näin rikollisverkko hyötyy bisneksestä. Muutenkin ei ikinä voi tietää mitä sen kannabispaskan joukkoon on mahdollisesti sekoitettu.

Kotikasvatuksella voi olla täysin varma, että kannabis on puhdasta ja voi turvallisin mielin käyttää pössyttelyyn ja jos ei pössyttelyä halua, niin leivontaan ja ruokaan.

Miksiköhän täällä Suomessa käytetään leivonnassa unikonsiemeniä makua antamaan ja muskottipähkinää on saatavilla kaupoissa ja suurella määrällä saa itsensä päihtymistilaan ja nämä laillisia?

Propaganda-koneisto vaan jyllää ja levittelee kyseenalaisia juttuja ”puolueettomista” tutkimustuloksista.