Vs:Sähköautot vs. ”ympäristöystävälliset” autot

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Sähköautot vs. ”ympäristöystävälliset” autot Vs:Sähköautot vs. ”ympäristöystävälliset” autot

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 23.7.2009 at 4.56
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Saa kyllä naureskella. Ensin jaaritellaan sivutolkulla neljästä moottorista, koska tarvitsee tasaupyörästöä kuitenkin ja sitten, kun huomataan olleen typerä, niin aletaan puhumaan ties mistä ”akselista”. Joo kaikenlaista niitä on olemassa, tiedetään. Kuitenkaan et kertonut ihan oikeaa perustelua miksi tähän asti olet puhunut neljästä ”pakollisesta” moottorista, koska kuitenkin pitää olla tasauspyörästö, kun tuo sinun ajatus olisi sitten neliveto.
Eli miksi autossa pitää olla sitten tasauspyörästö vetämättömässäkin pyöräparissa, vaikka kyse olisikin vain sinun ”puhekielestä” ja siksi pitää olla joka nurkassa erilliset moottorit?

Ajonvakautus ei tarvitse ”täydelliseen” hallintaan neljää vetävää pyörää ja sitä paitsi miten sen voi tähän vetääkkään, jos sitä ei ole aiemminkaan vedetty sinun järjestelmän puolustukseksi? Eihän se olisi nelivedossa pelkällä tasauspyörästölläkään mahdollista.
Ajonvakautus perustuu sitä paitsi tänä päivänä pitkälti jarrutukseen. Tokihan noita moottorinkin ”trimmaajia” on, mutta…