Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 2.6.2009 at 18.53
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Scoffa kirjoitti:
Quote:
A&B
Et saa tutkia toisten liikennettä, kyseessä voi olla täysin tahaton toisen verkon käyttö, mínullakin läppäri automaattisesti yhdistää lähimpään langattomaan verkkoon ilman erityisiä kyselyjä (vakiona, ei erikseen näin säädetty tekemään).
Molempia tapauksia yhdistää se, että laitteet sisältävät ominaisuuden jossa sinulla on mahdollisuus pistää verkkoon pääsy salasanan taakse, jos et halua vierailijoita verkkoosi, käytä sitä (näin saisi mieluummin olla jo tehdasasetuksina).
Mikäli sinulla on aiheellista olettaa kyseessä olevan tahallisesti rikollista toimintaa, voit tehdä asiasta rikosilmoituksen toki, ottaa esim. MAC osoitteen talteen jolloin epäilty voidaan identifioida.

Yksistään tämä ensimmäinen vastaus on sinulle kompastuskivi. Siis sinä voit tehdä rikosilmoituksen joka tapauksessa, jos joku sinun Wlaniasi käyttää hyväkseen. Varsinaista häirintää tähän oikeuteen ei tarvita.

Mielenkiintoista, että puolue pyrkii tuoda vahvasti esille sitä, miten paljon ollaan selvillä nykyajasta, muttei kuitenkaan edes nykyistä juridiikkaa tunneta. Miten voisi olettaa, että puolue voisi vastaisuudessakaan olla vahva politiikassa ja lain laatimisessa, jollei se nytkään tiedä vallitsevia lakeja?