Vs:Sähköinen viestintä

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 11.6.2009 at 4.07
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

whiic kirjoitti:
Quote:Teppo: [i]
Jos tiedostat olevasi tietämätön, miksi et esittäisi kysymyksiä tietämyksesi puutteiden korjaamiseksi sen sijaan, että puutteellisilla tiedoilla yrittäisit osoittaa olevasi kaikessa oikeassa?

”Arvon puheenjohtaja toimii niin”… tarkemmin, hänen käyttöjärjestelmänsä toimii niin. Sinunkin käyttöjärjestelmäsi toimii niin. Oletko sinä rikollinen siitä mitä MikkiSofta on koodannut oletusasetuksiksi Windowsiin? Jos et ole, miksi arvon puheenjohtaja olisi?

Luvatta toisen verkkoon tunkeutuminen on rikos. Se ei siitä miksikään muutu. Enkä tiedosta olevani tietämätön, kunhan sanoin, että arvon puheenjohtaja on.

Sillä ei tosiaan sitten ole mitään merkitystä mikä on tapasi tunkeutua verkkoon. Netistä saa erilaisia sovelluksia ladattua, joilla voit sunkeutua ”lankoja pitkin” ihan ADSL-yhteytesi kautta toiseen ADSL-yhteyteen ja sielä päässä olevaan tietokoneeseen. Siihen ei tarvita mitään erityistä osaamista eikä missään kohtaan välttämäti kysellä tunnuksia. Sinun (ja monen muunkin) logiikalla tämäkään tunkeutuminen ei olisi rikos, koska mitään selkeeä ”STOP-merkkiä” ei ole.

Hämmästyttävintä on kuitenkin se, että piraatit ovat kovasti puolustamassa yksityisyyttä, mutta toisen Wlaniin tunketuminen on ihan OK, vaikka se sortaa aika rankasti yksityisyyttä. Vielä koomisinta on, ettei piraatit itse asiassa tunne edes lakia. Ei edes puheenjohtaja. Aika vakuuttavaa. Ja voi niitä älämölöjä jos hallitsevat puolueet jäisi tälläisestä kiini.